To je to što me zanima!

Kao 'redar': Vjekoslava Bach s pokćerkom je plesala na Zrću

U glazbi Šveđanina DJ Axwella uz Vjekoslavu, njena supruga i kćer uživale su voditeljica te manekenke Adrijana Dejanović i Iris Rajčić. Svima je bilo jako zabavno
Vidi originalni članak

Došli smo se isplesati na Zrće i zabaviti kao i svake godine. Ipak, najvažnije je bilo da Petra (15) čuje svog omiljenog DJ Axwella. Naravno, njezin otac i ja bili smo tu u ulozi 'redara', smije se voditeljica Vjekoslava Bach. 

Sa suprugom, trenerom Nenadom Kljajićem te njegovom kćeri i njezinom prijateljicom, Vjekoslava je uživala u house glazbu u klubu Papayja. Supružnici imaju stan u Pagu pa tamo odmaraju između velikih priprema za jesenski sajam ljepote i zdravlja u Areni Zagreb.

- Kao i prošle godine, organiziram Beauty and Lifestyle show. Bit će to jedan od najvećih sajmova ljepote - pohvalila se Vjekoslava kojoj ne smetaju cjelodnevna buka i tulumi na plaži. 

- Svatko može birati što želi. Malo se zabavljaš, a malo u mir i tišinu. Bitno je da imamo ovako nešto na Jadranu i da turistima možemo ponuditi dobar provod - zaključila je Bach.  

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Lola_7 15.07.2011.

    o-ho! Jel moguće da je Vjekica maknula silikone iz ćubica?

  • eurodiesel 14.07.2011.

    taraba nit znam tko su bachovi, ni vjekoslav..nit me zanima...veliki zjeeeev na ovu informaciju....uskoro ćemo valjda imat uživo iz kuća nekih "poznatih" i "slavnih" javljanje i reporter će uživo..bachovi se probudili, bachovi piju kavu, bachovi, doručkuju...aaalooooo....zar bi se sad ja trebo ubit što bachovi mene ne poznaju...hahaha..lol, kako su vama svima mediji nabili komplekse..moraš bit zdrav, lijep, uspješan po cijenu svega, preko mrtvih.....ako nisi kompleksi peru....

  • taraba 14.07.2011.

    Svi vi koji komentirate na ovom portalu jako dobro znate tko su oni,a "pitate se" ,kao,tko su! Usput im dajete upute,prijedloge,rugate im se,jer sve bolje znate od njih! Valjda vam je krivo što oni ne znaju tko ste vi,niti će ikada saznati!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare