To je to što me zanima!

Kaos na Facebooku: 'Sramota je da Martina sjedi u žiriju'

Žiri ovog talent showa čine Davor Bilman, Maja Šuput, Janko Popović Volarić i Martina Tomčić, a upravo su njezini, za mnoge neumjesni komentari izazvali buru na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U prvoj epizodi pete sezone Supertalenta gledatelji su imali priliku vidjeti trinaest točaka od kojih su neke žiri oduševile i izborile prolazak dalje, a nekima nisu bili pretjerano impresionirani.

PRIJAVI SE NA VIDEOSTAR:

 

 

Žiri ovog talent showa čine Davor Bilman, Maja Šuput, Janko Popović Volarić i Martina Tomčić, a upravo su njezini, za mnoge neumjesni komentari, upućeni Roku Dubravici izazvali pravu buru.

Naime, Roko je pokazao kako 'rastura' na bubnjevima te je oduševio publiku i sve članove žirija osim Martine.

- Neosporno je tvoje umijeće, međutim ja u ovoj tvojoj vrsti izražavanja ne pronalazim apsolutno ništa lijepog. Dapače, osim što me ovo čini krajnje nervoznom, imam sad i nakon ove tri minute blaži poriv za povraćanjem - komentirala je njegov nastup dok su je kolege iz žirija gledale u nevjerci, a ni korisnici društvenih mreža nisu bili oduševljeni.

- Martina strašno ste arogantni, ne znam uopće čemu to, valjda se vi osjećate bolje kad tako s ljudima komunicirate. Mislim da se i to što vam se ne sviđa može reći na drugačiji i ljepši način - napisala je jedna gledateljica, dok je netko drugi poručio: 'Sramota da Martina sjedi u žiriju i na takav bezobrazan način omalovažava nečiji talent!! Neka joj se ne sviđaju bubnjevi, ali tako nešto izgovoriti mladiću koji ima neosporni talent prema bubnjevima je bezobrazno i nekulturno!! Bio bi red da produkcija reagira'.

Idi na 24sata

Komentari 181

  • dragan.purisic@skole.hr 08.10.2017.

    Nije Martina problem, kada te netko podcijeni, to je kao da si dobio pohvalu, ali nastup nasminkanih djevojcica plesacica je uistinu zabrinjavajuci. Nista zdravo, prirodno, izvorno. Koreografi i drustvo su potpuno potonuli u mrak ovoga svijeta, djeca ce se izvuci...

  • korisničko ime zauzeto 26.09.2017.

    ma tko su ti ljudi

  • abeceda 26.09.2017.

    Slažem se da bubnjar nije iskazao veliki talent, već mnogo izgubljenih sati vježbanja i sjedenja za bubnjevima, no i to treba nagraditi, ali se slažem s njim - ne u ovoj emisiji. No, istodobno, da su njeni komentari ne samo ove sezone, već i prijašnjih, više nego neumjereni - to stoji. Zapravo, ne razumijem, zašto je ona godinama članica žirija, tj. tko stojji iza nje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare