To je to što me zanima!

'Kapetan Amerika' je napokon dobio stvarno duhovit foršpan

Ekipa YouTube kanala 'Honest Trailers' zabavlja se snimajući komične foršpane sastavljene od dijelova iz popularnih filmova. Ovaj put je na red došao ovogodišnji hit, 'Kapetan Amerika'
Vidi originalni članak

Kako je već tradicionalno u videima kanala 'Honest Trailers', komično dubok naratorov glas pripovijeda nam što se zbiva u foršpanu, na podosta duhovit način. Ovaj put je ekipa stranice koja drži taj kanal, Screen Junkies, odlučila pozabaviti se ovogodišnjim hitom, 'Kapetan Amerika: Građanski rat'.

I kako možemo saznati iz videa, u pitanju su 'samo' jedna propisno kvalitetna tučnjava, jedna prava tučnjava, te jedno pomirenje putem simpatičnog pisma. Jasno, sve to rečeno je na zanimljiv i smiješan način, tako da dosade nema. Uz to je ekipa odlučila i istaknuti sličnosti između tog filma i 'Batman v Superman: Zora pravednika', i da budemo iskreni, nismo te sličnosti do sada vidjeli.

Pogledajte video

Ovo je drugi put da taj kanal radi komičan uradak o nekom filmu iz serijala o 'Kapetanu Americi', no prethodni put nisu uspjeli naći mnogo mana jer su se bavili drugim filmom o Kapetanu, 'Ratnik zime'. Kako je taj film značajno bolji, i materijala za sprdanje bilo je značajno manje.

A zanimljiva je stvar i ta da su redatelji oba filma, braća Russo, javno rekla da uživaju u takvim videima te da su upravo zbog tog serijala odlučili napraviti bolji film. Bilo bi nam drago kada bi i drugi autori tako nešto učinili.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • endorfin 14.09.2016.

    Osveta umjesto oprosta...slaba ste vi škola. Kakve poruke današnji mediji šire? Ubojstvo, osveta, krađa, genocid...sve je to ok po vama.

  • joca jakarta 14.09.2016.

    ja sam kapetan djevičanskih otoka

Komentiraj...
Vidi sve komentare