To je to što me zanima!

Karabatić o Blanki: Ta veza bi ipak tražila previše odricanja...

Rukometaš je za Gloriu rekao da je njegova veza s najboljom hrvatskom visašicom bila lijepa ideja koja se nije realizirala jer bi se za nju oboje morali previše odricati
Vidi originalni članak

Francuska reprezantacija trijumfirala je na Svjetskom prvenstvu u Švedskoj. Nikola Karabatić (26) za Gloriu je rekao kako mu Blanka Vlašić (26) nije čestitala na pobjedi, no siguran je da se radovala njegovom uspjehu. 

Dodao je kako je njegova veza s Blankom bila lijepa ideja koja se nije mogla realizirati jer su oboje mladi i vrhunski su sportaši, a veza bi tražila puno odricanja s njegove i njene strane. 

Podsjetimo, dok je u Barceloni osvojila zlato, Blanka je Nikoli Karabatiću slala puse i time otkrila da su u vezi. On je zatim otkrio da ih je upoznala njena trenerica joge. Zatim su ih snimili kako se ljube na ulicama Doboja gdje je Nikola igrao na TV Turniru šampiona. Nakon tog izlijeva ljubavi Blanka je na televiziji izjavila da je otvorena sezona lova na Nikolu Karabatića jer je ponovo slobodan, a njen otac otkrio je da je veza između njegove kćeri i rukometaša odavno mrtva. 

Izvorni članak pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 37

  • istina52 11.02.2011.

    to je jednostavno tako profesionalci ne mogu imati uspješnu karijeru i uspješnu vezu istovremeno bez odricanja, znači netko od njih mora prihvatiti partnerovu karijeru kao prioritet u vezi nad ostalim.

  • elena27 10.02.2011.

    Zar ste vi ljudi slijepi...Blanka je prezgodna ,prekrasna i kao žena i kao osoba...nije samo lijepa,nego je i pametna,uspješna i zanimljiva,što je pravo osvježenje u moru silikonskih glupačica kakvim nas bombardiraju svakodnevno...

  • platformica 10.02.2011.

    Karabatić možda i je zgodan,ali ne baš u toj mjeri..imam dojam je je on itekako svjestan svoga izgleda,i da je umišljen..Iskreno kad bi birala imeđu njega i Ivice...rađe Ivicu...puno je simapatičniji i ležerniji...valjda ne razimšlja previše o tome kako izgleda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare