To je to što me zanima!

Kardashianka i zaručnik se prepustili strastima na javnoj plaži i otjerali zgrožene kupače

Slavni par nedavno se zaručio, a čini se da njihova zaljubljena faza još uvijek nije prošla. Strasti su izmjenjivali na plaži, a obitelj s malom djecom poručila im je da su pretjerali
Vidi originalni članak

Novopečeni zaručnici, Kourtney Kardashian (42) i Travis Barker (46) odlučili su se provesti dan na užarenom pijesku Montage Resorta u Laguna Beachu, a postalo je vruće i između ljubavnika. Odjeveni su se počeli ljubiti i skidati, a čini se da ih ostali posjetitelji plaže nisu zanimali. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Travis je pokušao skinuti traperice s Kourtney dok je ona sjedila na njemu, no to im baš i nije uspjelo pa je u jednom trenutku ona završila ispod, a on iznad.

Vrući poljupci potaknuli su obitelj s malenom djecom da prigovori zvijezdama, te da im poruče da se malo smire u strastima. 

PRETJERUJE LI SLAVNI PAR? Travis i Kardashianka podsjetili fanove na Romea i Juliju: 'Umro bih za tebe! Ne, ja bih za tebe!'

Kourtney i Travis nedavno su prakticirali apstinenciju od seksualnih odnosa, kao dio detoksikacije organizma koju su željeli provesti. O njihovoj se vezi šuškao dugo, a početkom 2021. potvrdili su vezu koja 'traje već nekoliko mjeseci'.

Zaručili su se okruženi crvenim ružama u listopadu prošle godine, a čini se da se da im ljubavi ne nedostaje.


POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S VALENTINOM KRETZOM IZ NETFLIXOVE SERIJE

Idi na 24sata

Komentari 52

  • bosanac1990 12.03.2022.

    mladost ludost

  • Nap* 11.03.2022.

    Mogli.su naci sobu u hotelu a ne na plazi javno

  • Rara Avis_1 11.03.2022.

    kao klinci iz srednje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare