To je to što me zanima!

Kardashianke i Jennerice u badićima: Koja je najzgodnija?

Kim, Kourtney i Khloé Kardashian te Kylie i Kendall Jenner poznate su po svojim Instagram profilima koji su prepuni seksi fotografija, a često su najatraktivnije upravo one u badićima
Vidi originalni članak

Članice klana Kardashian - Jenner odavno su pokazale i dokazale da nemaju problema s pokazivanjem svojih raskoši na društvenim mrežama.

Tako starleta Kim Kardashian (31) već neko vrijeme marljivo radi na svojoj figuri. Ipak, supruga Kanyea Westa (39) našla se na meti kritika jer u glazbenom spotu Fergie za pjesmu 'MILF Money' izgleda kao da si je drastično digitalno smanjila struk. Nakon toga, Kardashianka je objavila niz selfija koji dokazuju da joj se struk zaista 'prepolovio'. 

Samo nekoliko sati nakon što se na društvenim mrežama pojavila seksi fotografija supruge repera Kanyea Westa, sličnu je objavila i mlađahna Kylie Jenner (18) kojoj mnogi zamjeraju da ne izgleda niti se ponaša u skladu sa svojim godinama.

Njezina starija sestra, uspješna manekenka Kendall (29), također nije stidljiva kada su 'fotke' u bikiniju u pitanju 

Inače, atraktivna Kendall nedavno je uspjela privući znatiželjne poglede večernjim izlaskom u gotovo prozirnoj crnoj uskoj majici. Iako su pored nje bile njene lijepe prijateljice Gigi Hadid (21) i Hailey Baldwin (19) fokus je bio na njoj, odnosno njenim grudima.

Iako su malo 'suptilnije' od navedenih dama, ni preostale dvije sestre Kardashian ne propuštaju pokazati svoja seksi tijela.

Khloé (32) ni drama s njezinim suprugom i košarkašem Lamarom Odomom (36) nije uništila volju za 'okidanjem' seksi fotografija, a tome je vjerojatno kumovala i činjenica da se želi pohvaliti rezultatima napornog vježbanja.

Iako najstarija, ni Kourtney (37) ne zaostaje za svojim mlađim sestrama. Naime, bivša partnerica Scotta Disicka pazi na svoj izgled, a rezultatima truda u teretani voli se pohvaliti i brojnim fanovima na društvenim mrežama.

Koja vam je najzgodnija? Odgovorite nam u komentarima ispod teksta.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • Baketin 13.07.2016.

    Ma sve bi ih podero, isto ko svoje prve rebatinke...😎

  • consuela 11.07.2016.

    Kim 31?!?! Ajme, 24 sata stvarno imate problem....

  • lgobin@unizd.hr 10.07.2016.

    Ovaj clanaj izgleda kao da ga je netko pisao iz glave.. ima par pogresaka, a najveca pogreska su Kendalline godine koje ste uspjeli faliti cak za jedno desetljece.. you had one job, one job..

Komentiraj...
Vidi sve komentare