To je to što me zanima!

Karl Lagerfeld neprepoznatljiv: 'Nabio' je kile i pustio bradicu

Modni dizajner Lagerfeld nedavno se obrušio na pokret #MeToo kao i na žene koje su javnosti otkrile svoje priče o zlostavljanju. Karl je dodao kako pokret neće promijeniti pristup njegovu radu...
Vidi originalni članak

Karl Lagerfeld (84), kreativni direktor modnih kuća Chanel i Fendi, zadnjih se dana odmara u Saint-Tropezu, a paparazzi su ga 'ulovili' na večeri s asistentom Sebastienom Jondeauom. Dvojac je bio u restoranu 'Le Senequier', a modni kreator se pojavio bez svog zaštitnog znaka - tamnih sunčanih naočala. Umjesto njih imao je dioptrijske naočale, a nabacio je i koji kilogram te pustio bradicu. 

Ipak, crna odjeća nije izostala, kao ni konjski repić, fedora šešir, rukavice i kravata. Modni dizajner, rođen u njemačkom Hamburgu, time je iznenadio svoje modne fanove koji su komentirali da im je neprepoznatljiv.

Karl se nedavno obrušio na pokret #MeToo kao i na žene koje su javnosti otkrile svoje priče o zlostavljanju. Lagerfeld je dodao kako pokret neće promijeniti pristup njegovu radu. 

- Najviše sam šokiran starletama kojima je trebalo 20 godina da se sjete što se dogodilo. Da ne spominjem činjenicu da ne postoje svjedoci. Sve te optužbe o zlostavljanju postaju toksične, izjavio je modni dizajner u intervjuu za magazin Numéro.

Unatoč svemu, Lagerfeld nije podržao Harveyja Weinsteina izjavivši da ga ne može podnijeti i da nije čovjek od riječi.  Karl se 2016. našao u središtu skandala gdje je bio pod istragom zbog utaje poreza. Lagerfeld je navodno prikrio preko 22 milijuna dolara (oko 132 milijuna kuna) financijskim transakcijama preko tvrtki u Velikoj Britaniji i SAD-u. 

VIDI OVO! 10 razloga zbog kojih žene ne žele progutati spermu. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • nana 23 05.08.2018.

    Ako me pamćenje služi,a služi me on je nekada bio debel. Pošto je izgubio jako puno kilograma ostalo mu je puno kože na vrat,a on se panično boji noža. Zato nosi visoki ovratnik i uvijek je u dugoj odjeci kako bih prikrio višak kože. A čuj čovjek natuko kile kao i mi ostali smrtnici.

  • Gustaf oly 04.08.2018.

    Sto mu je ovo na hlačama bijelo ??kokain??

  • CarminaBurana 04.08.2018.

    nije li to onaj koji je kritizirao Adele zbog kilaze?? karma...

Komentiraj...
Vidi sve komentare