To je to što me zanima!

Karleuša objavila razgovor s majkom: 'Nitko nije vrijedan...'

Bolje mi je, ali brinem se zbog tebe, napisala je Divna, a Karleuša je dodala kako se ne treba brinuti jer je super. S obzirom na to da se u to vrijeme Jelena nalazila u centru 'seks skandala',
Vidi originalni članak

Pjevačica Jelena Karleuša (40) objavila je jednu od posljednjih prepiski s majkom Divnom Karleušom, bivšom televizijskom i radijskom voditeljicom. 

- Što radiš mamina - napisala je Divna na što je Jelena odgovorila: 'Kako ti je?'. 

- Bolje mi je, ali brinem se zbog tebe - napisala je Divna, a Karleuša je dodala kako se ne treba brinuti jer je super. S obzirom na to da se u to vrijeme Jelena bila u centru 'seks skandala', Divna joj je poslala dirljivu poruku podrške te naglasila kako nitko nije vrijedan njezine tuge i poručila joj je da ju voli.

Pjevačica, prema pisanju srpskih medija, punih dvadeset dana nije izašla iz obiteljske kuće. Ipak, u četvrtak je odlučila napraviti prvi korak i uhvaćena je na jednom poznatom beogradskom splavu u društvu najbližih prijatelja. 

- Jelena je svakim danom sve bolje i bolje, a podrška njezine obitelji joj je najbitnija. Prvih nekoliko dana nakon Divnine smrti, Jelena nije mogla ustati iz kreveta, odbijala je hranu i nikako se nije mogla pomiriti s istinom. Nije izlazila iz kuće, a jedino bi otišla na groblje. Međutim, sve je iznenadila kada je odlučila da u subotu ode na ručak na jedan splav - rekao je izvor blizak Karleuši za 'Kurir'.  

Iako je smršavila navodno više od 12 kilograma, pjevačica je u restoranu jela i slatkiše, a prijatelji su navodno zbog toga bili jako sretni jer kako prenosi Kurir, čim jede slatkiše znači da je puno bolje. 

- Otišli su na jedan poznati splav na koji Jelena često dolazi, a kada je ušla u restoran, osoblje je bilo iznenađeno. Odmah su joj osigurali veliki stol, a pjevačica je bila u crnom od glave do pete. Sve je iznenadilo to što je pjevačica bila odlično raspoložena. Tijekom ručka vodila je glavnu riječ, šalila se s prijateljima, a čak se i dotakla tema o poslu. Nakon ručka Jelena je naručila desert pa su kroz šalu komentirali kako je dobro čim jede slatkiše - zaključio je izvor. 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • mile980 27.03.2019.

    Kako darke lazica umjetni kuk?jel se jos drogira i koju vrstu koristi

  • MynameisNO 26.03.2019.

    Samo da nam se Karla vrati, jača nego ikad.

  • 26.03.2019.

    oh jako joj je tesko, sama se uplela u taj skandal, isla je varati muza i sad njoj kao treba neka podrska

Komentiraj...
Vidi sve komentare