To je to što me zanima!

Karleuša časti fanove vrućim fotkama, a Duška ni na vidiku

Uživaš. Bitno nam je poslije dužeg vremena da si nasmijana i sretna, podržavaju ju pratitelji. Dok se Jelena hvali objavama iz Turske, mnogi su primijetili da Duška nema na fotografijama
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (40) već danima prkosi milijunima fanova na društvenim mrežama. Časti ih fotografijama s ljetovanja u Turskoj gdje je očigledno da uživa u društvu svojih kćerki Nike (9) i Atine (10). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Djevojke se sunčaju, kupaju, gledaju razne perfomanse poput plesa, a Karleuša najviše vremena, čini se, provodi pozirajući. Ono što je pratiteljima zapelo za oko je Jelenina linija. 

- Žena top, a ovi što su protiv nje u dubini duše žele biti bar upola kao ona. Od Jelene se mnoge životne stvari mogu naučiti. Primjerice, što znači pasti i dići se. I opet, ne staneš na tom 'digao sam se, idemo dalje', nego se još 'ukrcaš u avion' - glasi komentar maštovitog obožavatelja. 

Mnogi joj pišu, ponukani Rozginim stihovima, da je 'žena, majka, kraljica'. 

Jelena su se dogodile mnoge loše stvari u posljednjih nekoliko mjeseci. Najprije je razotkrivena njezina afera s nogometašem Ognjenom Vranješom (29), potom su srpski mediji špekulirali o krizi u braku s Duškom Tošićem (34), a zatim joj je preminula majka Divna. Zbog majčine smrti jedno vrijeme nije obavljala poslovne obveze u showu 'Zvezde granda' gdje je član žiriji, niti nastupala. 

- Uživaš. Bitno nam je poslije dužeg vremena da si nasmijana i sretna - podržavaju ju pratitelji. 

Dok se Jelena hvali objavama iz Turske, mnogi su primijetili da Duška nema na fotografijama i da nije s njima na ljetovanju. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • _Varešak_ 03.07.2019.

    Ta više nema sa čime počastiti,sve što ima je već konzumirano.

  • narf 01.07.2019.

    Odes na godisnji odmor s kcerkama i onda ga provedes pozirajuci za instagram!

  • 01.07.2019.

    Pokušavam shvatiti zašto sam otvorio ovaj članak

Komentiraj...
Vidi sve komentare