To je to što me zanima!

Karleuša dala mladiću da joj zabije glavu među noge

Srpska folk pjevačica i majka tromjesečne Atine poznata je po izazovnim nastupima na kojima bičuje muškarce i tjera ih da pred njom kleče
Vidi originalni članak

Jelena Karleuša (30) nedavno je nastupala u disko klubu "Šas" u Podgorici. Njen performance publiku je raspametio. Karleuša je poznata po tome da na svojim koncertima bičuje muškarce ili ih tjera da pred njom kleče. Ovaj put je mladiću kojeg je izvukla na pozornicu dopustila da zabije glavu u njeno međunožje. Na sebi je nosila kratke crne hlačice, a mladić se cijelim licem unio među njezine duge noge. Nije poznato je li Jelenin suprug Duško Tošić (23) prigovorio zbog ovakvog ponašanja. Par se početkom srpnja vjenčao u Beogradu, a u rujnu su dobili kćer Atinu. Kako je i sama ovisnica o skupim krpicama, Jelena je nedavno snimljena u društvu kćeri koja je na nogama nosila ružičaste štikle. Navodno je Jelena naručila sedam pari takvih cipela u Švicarskoj. Ta slika zgrozila je tamošnju javnost jer se ponosna majka svim silama trudi sakriti Atinino lice, a onda ju u javnosti šeće sa štiklama kako bi privukla pozornost. Karleušin ljubavni život dugo je zabavljao tamošnje medije. Folk pjevačica se  2004. godine udala za biznismena Bojana Karića od kojeg se razvela nakon samo četiri mjeseca braka. Prije njega bila je zaručena za pripadnika zemunskog podzemlja Zorana Davidovića kojeg su, tvrdi Jelena, ubili "Cecini ljudi". Tek ju je šest godina mlađi Duško uspio smiriti i ostvariti joj želju da postane majka.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • banako 29.12.2008.

    ja sam mislio da se djeca boje strašila?!

  • WooK 27.12.2008.

    e glupa malogradjanska nacijo... vjerujete zutoj stampi... posto sam ja taj crnogorac koji je navodno nabio glavu u medjunozje,samo cu vam reci da je ovo namjesteno...i da nastavite da lazete sami sebe... jk je majka za sve,carobnjak zenski! ljubi vas SERGEJ JK IZ PODGORICE!

  • hogarko 25.12.2008.

    Alo ostavi i meni liz....fuj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare