To je to što me zanima!

Karleuša i Kim se prepiru čiji je dizajn, a takav kombinezon je Rada nosila prije četiri godine

Jelena Karleuša opet je prozvala Kim Kardashian da je kopira. Rada Manojlović, pak, tvrdi da obje kopiraju nju. Takvu kreciju je pokazala prije četiri godine
Vidi originalni članak

Jelena Karleuša (42) se posljednjih dana našla u središtu skandala zbog navodne afere njenog supruga Duška Tošića s blogericom. No diva se trenutačno bavi vječnim pitanjem, što je bilo prije - kokoš ili jaje.

POGLEDAJTE VIDEO: Duško Tošić navodno ima aferu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najpoznatija starleta Kim Kardashian (40) odjenula je kombinezon s izrezom sa strane reklamirajući svoj parfem na Instagramu. Taj se styling nikako nije svidio Karlueši, koja je prozvala Kim da je kopira. Karleuša, koja je kombinezon s izrezima sa strane nosila u listopadu prošle godine, ističe da je riječ o njenom osobnom dizajnu.

- OK, ovo stvarno nije fer. To je moj vlastiti dizajn. OK, krivim dizajnera. Barem mi daj zasluge ili me je**no pitaj da surađujemo! Da, puno puta osobno dizajniram odjeću za svoje nastupe. Mnogi svjetski celebrityji i dizajneri doslovno kradu sve što radim bez dozvole. Ne znam zašto. Ovaj planet je globalno selo i vidim to. Pitaj me, napravit ću to za tebe - napisala je iznervirana Karleuša na svojoj društvenoj mreži.

Nakon nekoliko sati malo je upeglala svoju izjavu.

- On ima nešto slično, ali ne identično. Tvrdi da je to napravio prije pet mjeseci? Tako i ja mogu reći da sam ja ovo napravila prije tri godine. Dajte mi barem neke zasluge… - napisala je.

No prije obje kombinezon je nosila pjevačica Rada Manojlović (35), koja je takvu kreciju pokazala prije četiri godine. Ona je pisanja medija o svojoj originalnosti podijelila na Instagramu uz emotikon smijeha.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • INTELIGENCIJA2020 16.01.2021.

    Kim cesto kopira Kerleusu , jer se ta samo zna obuci ostalo u minusu. Pjevanje nikakvo, ponasanje prostacko

  • Ketyy_1 16.01.2021.

    Vrlo, vrlo bitno...

  • Van Bladb 16.01.2021.

    Zbljuv

Komentiraj...
Vidi sve komentare