To je to što me zanima!

Karleuša je nakon rogova ukrala Lady GaGi i haljinu

Jelena tvrdi da ne kopira Lady Gagu, što je mnoge nasmijalo. Pjevačica tvrdi kako su njezini koncerti dostupni na internetu i da nju možda GaGa kopira
Vidi originalni članak

Perez Hilton (32), hollywoodski bloger od kojeg strepe poznati, optužio je Jelenu Karleušu (31) da kopira rogove Lady GaGe (23). Jelena je tvrdila kako Lady GaGa kopira nju, što je nasmijalo mnoge. No Karleuša je kopirala američku pjevačicu puno prije “skandala” s rogovima. Na predstavljanju pjesme “Insomnia”, prošle godine u srpskom “Velikom bratu”, Jelena je obukla oklopnu haljinu kakvu je lani Lady GaGa nosila u spotu “Paparazzi”. Turbofolk pjevačica tvrdi kako su njezini koncerti dostupni na internetu i kako nije nemoguće da je GaGa vidjela njezin nastup i ukrala joj ideju. Karleušine stylinge potpisuje srpski dizajner Marko Mitanovski. Za njegove se kreacije zainteresirala i Lady GaGa, koja je svog stilista poslala po nekoliko njegovih kreacija. Iako je Perez Hilton kritizirao Karleušu zbog, kako kaže, očitog kopiranja, bloger je ipak pohvalio Jelenin glas.
- Dobro pjeva, ali ako želi biti poput Lady GaGe, mora znati više od mrdanja kukovima i pjevanja na playback - piše Perez.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • dubrovčanka 23.03.2010.

    Karleuša,gaga je jedna jedina i džaba ti je kopirat.Napravi svoj stil.

  • SunTzu 23.03.2010.

    a i Gaga kopira , ali SKROZ onu iz Moloka!!!! Sve to sto ima na sebi ova je imala prije par godina!

  • Gia 23.03.2010.

    hahahah a Jelo Jelo

Komentiraj...
Vidi sve komentare