To je to što me zanima!

Karleuša je odjenula 'bilo' kao mladenka, fanovi su razočarani

Ne znam što se događa. A i još nešto mi upada u oči osim te bijele trenirke. Zakopčana si do grla. Gdje su grudi, gdje je golotinja nestala?, pitali su se njezini znatiželjni pratitelji...
Vidi originalni članak

Uvijek si bila osoba koju je baš briga što drugi govore o njoj. Ali ipak, moram reći da mi je baš čudna ta tvoja promjena stajlinga, napisali su obožavatelji srpske pjevačice Jelene Karleuše (40) na društvenim mrežama.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, zamjerili su joj što se nakon skandala 'pokriva' i odskače od onog na što su naviknuli.

- Jeco, pa kud u bijelom? Pa bar si ti poznata po tome da voliš šareno, kič i nešto što nitko drugi ne bi mogao odjenuti. Ne znam što se događa. A i još nešto mi upada u oči osim te bijele trenirke. Zakopčana si do grla. Gdje su grudi, gdje je golotinja nestala? Ako ništa, barem je Givenchy - zaključili su.

Jelena se na negativne komentare ionako previše ne obazire. S vremena na vrijeme objavi fotografiju supruga i djece, čisto da svima objavi kako je s njezinom brakom sve u redu. Iako se šuška kako to i nije baš slučaj. Naime, osoba bliska paru tvrdi kako su supružnici pred razvodom.

DIGLA SE CIJELA HERCEGOVINA Karleuša ponizila ženu: Gdje je Trebinje, imate li tamo struju?

- Ne podnose se više. Ona se u tom virtualnom svijetu pokazuje i snima djecu, muža, skupe hotele. Žele da joj svi zavide, ali mislim da više nemaju na čemu nakon onog skandala. Duško je još s njom samo radi djece, kemije više nema - tvrdi izvor blizak bračnom paru.

Zlobnici pak kažu da je Jelena samo dodatno profitirala otkad su u javnosti 'procurile' fotografije na kojima je navodno ona gola.

- Nastupe nije otkazivala, na nekoliko dana se povukla, svi su htjeli njezin komentar i popularnost joj je samo narasla - pišu na društvenim mrežama.

Pratite nas na našem Instagram profilu!

Idi na 24sata

Komentari 46

  • •☆.•*Montenegro Diamantes*•.☆• 26.02.2019.

    ..Ovakve spodobe u "normalnim" zemljama koje poštuju brak i porodicu kamenuju najbliži rođaci iz porodice koja je rodila..a mi "moderni", digosmo je u nebesa..a ona bogUmi ni da je svijet zadužila s njenom aždajom..pih..

  • Magija_1 24.02.2019.

    Ovo bijelo joj još i dobro stoji..... Puno bolje nego one kričave krpice koje nitko živ nebi stavio na sebe

  • johnny001122 24.02.2019.

    mislim da bi trebala nositi vece naocale da bude jos ljepsa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare