To je to što me zanima!

Karleuša je vikala na Šerifović: 'Ajde ponovi da si pobjednica Eurovizije, muka mi je više...'

Jelena je prije nekoliko dana imala koncert za svoje obožavatelje na kojem joj je direktor Grand produkcije čestitao, a ona se našalila i rekla kako je time napravila 'Eurosong' u Srbiji. No, Mariji je to zasmetalo
Vidi originalni članak

Započelo je snimanje 'Zvezda Granda', a posljednjih nekoliko dana u studio su na snimanje dolazile pjevačice Jelena Karleuša (41) i Marija Šerifović (35).

Direktor Grand produkcije Saša Popović (66) tom je prilikom čestitao Jeleni na koncertu koji je nedavno napravila na Instagramu za svoje obožavatelje. 

Ona je na to rekla kako je tim koncertom napravila 'Eurosong' u Srbiji, no Šerifović se na taj komentar oglasila i viknula:

- Inače, govori vam pobjednica Eurosonga. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Naime, predstavljala je Srbiju na Eurosongu 2007. s pjesmom 'Molitva', s kojom je pobijedila i odvela Eurosong u Beograd. No, Karleuša je na njezine riječi burno reagirala i rekla joj neka se prestane hvaliti s uspjehom koji je postigla prije '100 godina'. 

NIŠTA NIJE KOMENTIRALA Karleuša na sudu: Svu pažnju 'ukrale' su joj bradavice i štikle

- Ajde još jednom reci da si pobjednica Eurosonga.  Svi to znamo, ajde još jednom to reci, muka mi je - dobacila joj je Jelena.

No, Šerifović smatra kako je Eurosong Karleuši bolna točna pa joj doviknula:

- Ja jesam pobjednica, ali ti nećeš nikada biti. 

Podsjetimo, Jelena i Marija ovih su dana dolazile na snimanje 'Zvezda Granda', za koje nakon izvanredne situacije vrijede nova pravila. Popović je rekao kako u narednim emisijama 'Granda' neće biti publike te kako će svaki član žirija imati kabine od pleksiglasa kako bi bili zaštićeni.

- Ono što je novo je da smo vratili neke kandidate koji zaslužuju nastaviti natjecanje iz tog razloga što nećemo završiti sezonu sada. Neće biti finala sada, već u srpnju iduće godine - dodao je Saša.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 01.06.2020.

    tko je ova na zadnjoj slici u plavoj haljini?

  • plik 01.06.2020.

    kaj, opet je ponestalo štruca tirolske u ducanima, pa je živčana... ?! :))))

  • jarac_26 31.05.2020.

    Koja je nedavno reklamirala mladez?

Komentiraj...
Vidi sve komentare