To je to što me zanima!

Karleuša na sud u Beogradu došla bez grudnjaka, ispod uske plave haljine virile su joj grudi

Na prvi pogled haljina izgleda potpuno ležerno, no s obzirom na to da je pjevačica poznata po tome da ne voli 'obična' izdanja, ispod plave tkanine istaknula je bujne grudi i na taj način ležerno pretvorila u izazovno
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (43) u srijedu ujutro stigla je na ročište te stajlingom ponovo privukla pažnju okupljenih. Ispred Palače pravde u Beogradu dočekali su ju paparazzi od kojih je skrivala lice.

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jelena se na sudu pojavila u uskoj plavoj haljini. Na prvi pogled haljina izgleda potpuno ležerno, no s obzirom na to da je pjevačica poznata po tome da ne voli 'obična' izdanja, ispod plave tkanine istaknula je bujne grudi i na taj način ležerno pretvorila u izazovno. 

Sudeći prema fotografijama, Karleuša je na sud, u pratnji odvjetnika, došla bez grudnjaka.

Ono što je bilo neobično, u vezi stajlinga pjevačice, bile su cipele koje je odabrala za ročište. Naime, Karleuša se na većini događanja pojavljuje isključivo u visokim potpeticama no, ovaj put na nogama je imala balerinke.

Od modnih dodataka na sebi je imala naočale brenda Off-White i Dior torbicu.

BUJNI ADUTI U PRVOM PLANU A di je ostatak haljine? Jelena Karleuša opet otkrila baš sve

Zbog čega je pjevačica bila na sudu još nije poznato.

Naime, Jelena Karleuša u zadnje vrijeme često posjećuje sudove u Srbiji. Nedavno je imala ročišta vezano uz slučaj napada na osobu iz medija iz 2019. godine, a već dugi niz godina sudi se s jednom srpskom pjevačicom. Početkom godine nagađalo se da će na sudu završiti i sa suprugom Duškom Tošićem (37), nakon incidenta u njihovom obiteljskom domu.

Podsjetimo, Jelena je 7. siječnja, na pravoslavni Božić, navodno nazvala policiju i prijavila supruga Duška da ju je napao u obiteljskoj kući. Iako je pjevačica tada odbila podnijeti kaznenu prijavu protiv supruga, ali i medicinsku pomoć, Tošić je bio saslušan u policijskoj postaji. 

Karleušinom suprugu je nakon tog saslušanja za Božić bila izrečena zabrana prilaska od 48 sati, a potom je Prvo osnovno javno tužiteljstvo u Beogradu predložilo da mu se zabrana produži u trajanju od 30 dana. 

PJEVAČICA 'POČASTILA' Tko je ispod maske? Glavu je nabila u zeku pa servirala guzu

Nogometašu je 7. veljače istekla zabrana prilaska, a Jelena mu je, po svemu sudeći, oprostila nasilje i s njim provela dan zaljubljenih 2022. godine.

POGLEDAJTE VIDEO: ANDRIJA JO DRIFTAO SA ŠEBALJEM

Idi na 24sata

Komentari 30

  • simonairena 06.05.2022.

    zamisli da zena ima grudi ispod haljine

  • kbi 05.05.2022.

    nju inace lajkam, ali ne kuzim na osobama potrebu za suncanim naocalama u zatvorenim prostorima...pa eto ni kod nje

  • iiiih 04.05.2022.

    Kad ce te nauciti razliku izmedju grudi i silikone? Ovo moze i muskarac ugraditi

Komentiraj...
Vidi sve komentare