To je to što me zanima!

Karleuša najavila novi album u tangicama i sado-mazo opremi: 'Pobjeda! Šaljite i na Eurosong'

Njezina je objava u samo nekoliko sati skupila više od 23.000 lajkova čime je Karleuša ponovo dokazala da je jedna od najvećih zvijezda s ovih prostora
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (42) objavila je video na Instagramu kojim je najavila izlazak novog albuma pod nazivom 'Alpha'. 

Naime, video koji je podijelila na profilu pokazuje isječke 'online' nastupa koji je izvela prošle godine kao zamjenu svih nastupa koje nije mogla upriličiti zbog pandemije korona virusa. 

MALO TOGA JE SAKRILA Karleuša pozirala u korzetu pa podigla majicu i pokazala grudi: 'Ženo, imaš li ti uopće organe?'

Pjevačica je tijekom izvedbe promijenila nekoliko kostima. Prvo je iz helikoptera izašla u sado-mazo kožnoj kombinaciji, a zatim se presvukla u šljokičasti bodi s krilima i komandom na glavi. Za kraj pjevala je na motociklu u crvenom šljokičastom bodiju izgledajući više nego dobro. 

- Učitavanje idućeg poglavlja - napisala je u objavi i dodala hashtagove #novialbum, #ovoljeto i #alpha. 

Njezina je objava u samo nekoliko sati skupila više od 23.000 lajkova čime je Karleuša ponovo dokazala da je jedna od najvećih zvijezda s ovih prostora. 

- Srbijo, pošalji ovu ženu na Eurosong, zapalit će svijet i donijet će najbolji rezultat ovoj zemlji, garantiram 300 posto; Jelena izgleda kao da je svaki dan na Eurosongu, svaka čast; Diva! Ovo se zove spektakl. I takvo nešto jedino ti možeš napraviti; Kako žena dominira, prava alpha - pisali su joj obožavatelji. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • velika k...a 27.05.2021.

    Baš me briga jel photoshop il ne al ja bi jelenicu nataknuo na svoje koplje

  • 2021.tvojamoja 27.05.2021.

    Jeftina kopija Jennifer Lopez i Beyonce.

  • 🦈Jeronim🦈 27.05.2021.

    Ljepotica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare