To je to što me zanima!

Karleuša: 'Ne, nemam silikone! Samo stražnjicu punu celulita'

Osim što je pokazala bujne obline u minijaturnim kupaćim kostimima, Jelena je iskoristila priliku pa se obračunala sa svima onima koji je prozivaju da je ugradila silikone
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (41) već nekoliko dana uživa u Turskoj. Putovanja su joj nedostajala za vrijeme karantene pa se sada nagradila i opustila. Tom prilikom objavila je nekoliko provokativnih fotografija, kako njoj to obično priliči.

POGLEDAJTE VIDEO: Životna priča Jelene Karleuše

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim što je pokazala bujne obline u minijaturnim kupaćim kostimima, Jelena je iskoristila priliku pa se obračunala sa svima onima koji je prozivaju da je ugradila silikone. Pozirala je okrenuta leđima i pokazala stražnjicu pa napisala:

- Ne, nemam lažnu stražnjicu, kako bi mnogi rekli. Imam samo predivnu debelu balkansku guzicu s masnim celulitom. No, ako vi znate bolje od mene, što da vam kažem. Zumirajte i uživajte.

Njezini vjerni pratitelji u komentarima su je podržali, no neki su joj rekli kako ne govori istinu.

- Imaš bolju guzicu nego Kim Kardashian. Super izgledaš, ali ovo nije prirodno. Govori sebi ovo svakoga dana pa ćeš možda povjerovati u to - pisali su joj. Jelena se na komentare nije osvrtala. 

'KRALJEVSKI TRETMAN' Karleuša u Turskoj doručkovala u bazenu i ispijala šampanjac...

Pjevačica je inače u Turskoj s kćerima Nikom (10) i Atinom (11), a njezin suprug Duško Tošić (35), prema pisanju srpskih medija, u Kini se priprema za nastavak nogometne sezone. 

Sunča se na plaži, kupa se u bazenu, a osim toga, u bazenu i doručkuje. Kako bi se reklo, Karleuša ima pravi kraljevski tretman zajedno sa svojim kćerima. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Ljuti 01.08.2020.

    A na slikama se i jadni foto shop preznojava, nije lako izduziti joj noge na 2 metra, cak niti jednom takvom programu.

  • Ljuti 01.08.2020.

    Blago djeci kad jos malo odrastu i shvate tko im je i kakva im je majka!!

  • 01.08.2020.

    Ma daj ne kaki ti si puna kemije ko kemijska olovka....

Komentiraj...
Vidi sve komentare