To je to što me zanima!

Karleuša ne štedi na kćerima: Akrobati, brdo poklona i torti

Kontroverzna folk pjevačica svojim je kćerima ove godine priuštila rođendansku proslavu za pamćenje. Zabava je bila u dvorištu njihove kuće, a sve je bilo u krugu obitelji i prijatelja
Vidi originalni članak

Nika i Atina Tošić, kćeri kontroverzne folk pjevačice Jelene Karleuše (42) i nogometaša Duška Tošića (35), imale su tradicionalnu zajedničku rođendansku proslavu. Obje su rođene sedmog rujna, ali s razmakom od godinu dana.

POGLEDAJTE VIDEO: Životna priča Jelene Karleuše

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jelena im je ove godine priredila spektakularno slavlje. Zabava je bila na otvorenom, u dvorištu njihove obiteljske kuće.

Sve je ukrasila ružičastim i plavim balonima i perjem. Goste su dočekali stolovi s postavljenim tanjurima. Na stolu je bilo postavljeno ponešto za prigristi i baloni na kojima su ispisana imena Nike i Atine.

Osim toga, Karleuša je unajmila akrobate kako bi zabavljali goste na rođendanu. Slatkiša nije nedostajalo, a djevojke su dobile i nekoliko torti. Unajmila je i konobare koji su u tijeku večeri za djevojke donijeli još dvije velike torte. Pridržavali su se epidemioloških mjera pa su nosili zaštitne maske.

Na slavlju je postojao i stolić također ukrašen mnogobrojnim balonima, a na kojem je bila hrpa slatkiša. Naravno, sve u tonovima plave i ružičaste boje.

Nika i Atina su za slavlje odjenule haljine, a zablistala je i Jelena. Odjenula je srebrnu mini suknju s resicama i top u istoj boji. Oko vrata je imala choker s natpisom 'Baby'. Kosu je pustila niz leđa, a bila je i vidno raspoložena zbog proslave iz bajke. 

Pjevačica je na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija s proslave. Ponosno je pozirala sa svojim kćerima.

PROBLEMI U RAJU? Karleuša: 'Muž mi bar jednom dnevno napiše da me ne voli...'

- Moje cure službeno imaju 11 i 12 godina. Sretan rođendan - napisala je. Međutim, ni na jednoj od fotografija nije se pojavio Karleušin suprug Duško. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • aurora73 10.09.2020.

    Djeca slave rođendan a majka u centru pažnje...mogla se i primjerenije obuć a ne sve na izvolte. Jadna ta djeca.

  • uvikpomalo 10.09.2020.

    sretan rođendan!!!!!

  • Miranda_ 09.09.2020.

    Uvijek brižna i pažljiva majka.Naravno da će pare da potroši na djecu,ima mogućnost,zaradila je i normalno da ulaže u svoju djecu.Sigurna sam da bi puno njih da su u mogućnosti na takav i sličan način obradovali djecu i ispunjavali želje.A kome drugome ako ne svojoj djeci.Nema ko šta da zamjeri.

Komentiraj...
Vidi sve komentare