To je to što me zanima!

Karleuša o aferi s Vranješom: 'To je bilo pogubno za mene...'

Folk pjevačica iskreno je progovorila o bitkama koje svakodnevno vodi s kilažom, ali i o tome kako joj je 2019. godina bila jedna od najgorih do sad
Vidi originalni članak

Srpska folk pjevačica Jelena Karleuša (41) i ove je sezone članica žirija reality showa 'Zvezde granda', a na jednom snimanju pojavila se odjevena u pripijene hlače i majicu s motivom suncokreta. Riječ je o britanskoj modnoj kući Richard Quinn, a poznata folk zvijezda za ovaj žuti izgled iskeširala je čak 10.000 kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Karleuša je toliko zasjala u kombinezonu da pogled s nje nije mogao skinuti ni srpski glazbenik i direktor 'Grand produkcije' Saša Popović (65), pa se pjevačica našalila objavivši fotografije na kojima se Popović zagledao u njezinu stražnjicu. 

Folk pjevačica nedavno je priznala kako je zadovoljna svojim tijelom kojim se često hvali na društvenim mrežama. 

- Nakon dužeg perioda u kojem sam jela brzu hranu i imala previše kilograma, moje tijelo se napokon oporavlja. Ova godina je za mene bila pogubna i užasna u svakom mogućem smislu. Sad je vrijeme da uzmem kontrolu nad svojim životom, tijelom i zdravljem. Ne jedem meso ni mliječne proizvode, kao ni slatkiše i sokove. Ovo je samo početak - izjavila je Karleuša na svojem Instagram profilu. 

Podsjećamo, Karleuša se trenutno sudi bosanskohercegovačkim nogometašem Ognjenom Vranješom (29) zbog kleveta i laži proizašlih iz njihove afere. Nedavno se zbog njihove veze nogometaš razveo od supruge Danijele, koja mu prevaru nije oprostila.

Do sada nije bilo poznato je li Karleuša stvarno razlog zbog kojeg je Vranješ zatražio rastavu, ali iz srpskih je medija potvrđeno da su se nesuglasice pojačale nakon što su u javnost 'procurile' eksplicitne fotografije, snimke i poruke koje je Jelena navodno slala Vranješu s kojim se potajno viđala mjesecima. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji

Idi na 24sata

Komentari 54

  • JMN 18.10.2019.

    Tko je ta žena?!Neka pjevačica.Ja ne znam nijednu njenu pjesmu.

  • 09.10.2019.

    nije bilo ljubavi u toj vezi

  • 09.10.2019.

    E to ja zovem zenom.Prekrasna Jelena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare