To je to što me zanima!

Karleuša o Tošićevim aferama: 'Njegovo se ime kalja lažima'

Pjevačica Jelena Karleuša oglasila se u javnosti prvi put nakon natpisa o aferi njenog supruga Duška i starlete Soraje Vučelić. Karleuša ga brani i kaže, to su glasine onih koji se žele proslaviti preko njenog imena
Vidi originalni članak

Nakon što je srpskim medijima odjeknula vijest da nogometaš Duško Tošić (34) vara suprugu, pjevačicu Jelenu Karleušu (40) s najpoznatijom srpskom starletom Sorajom Vučelić (32), Karleuša je odlučila stati na kraj glasinama. Na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju teksta u kojem brani svog supruga, prenosi Dnevni avaz.

- U posljednja četiri mjeseca nesretnici iz tabloida su bez ikakvog dokaza povezali mog supruga sa raznoraznim ženama, uglavnom sumnjivog morala i zanimanja. Duško je vrhunski sportaš, divan, pošten obiteljski čovjek koji se nikada nije i nikada se neće baviti demantiranjem bolesnih laži. Žao mi je što se njegovo čisto ime kalja lažima samo da bi meni naudili. Čitavoj javnosti je jasno da se prljava hajka i napad na mene i moju obitelj nastavlja. Vjerujte, to rade za par stotina eura koje dobivaju od onih koji preko mog imena žele postati netko. Ali nitko je nitko, ma koliko platio bajke u trash štampi - napisala je pjevačica. Dodala je i kako joj ne preostaje ništa drugo nego da ponovi već rečeno: 

- Ne vjerujte i ne reagirajte na bolesnike. Volim vas i hvala na podršci - zaključila je Karleuša. 

Podsjetimo, srpski mediji su početkom svibnja objavili priču o navodnoj aferi nogometaša Duška Tošića i starlete Soraje Vučelić. Iz svojih su izvora saznali da je Soraja Duška zainteresirala čim ju je prvi put vidio. Nakon što je prihvatila njegovo udvaranje, starleta je došla u Istanbul, gdje je Tošić igrao za turski Bešiktaš. Nogometaš je navodno svoju naklonost iskazao tako što je Soraji poklonio skupocjenu Cartier narukvicu, vrijednu oko 450 tisuća kuna. Soraja se poklonom pohvalila na Instagramu te tako nenamjerno otkrila aferu s nogometašem. 

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Idi na 24sata

Komentari 16

  • kormilar 14.05.2019.

    Dogovoreni brak?

  • MOC JE U ZNANJU 14.05.2019.

    Sve te priče o Dušku režira JK da bi sebe oprala jer je javnost saznala za njenu preljubu .

  • mexpert 14.05.2019.

    Hoće li sutra biti članak o Milojku ili možda o Laziću ???? ili možda još danas?

Komentiraj...
Vidi sve komentare