To je to što me zanima!

Karleuša 'oplela' po pjevačici: Sramota je da imaš višak kila

To je nekulturno. Kad bih te uzela ti bi mjesečno gubila deset kilograma, rekla je Karleuša natjecateljici showa 'Zvezde Granda', Krstinji. Složila se i Šerifović koja je rekla da bi ju mršavija pjevačica pobijedila u dvoboju
Vidi originalni članak

U posljednjoj epizodi srpskog glazbenog showa 'Zvezde Granda' za prolazak u daljnji krug borila se Krstinja Todorović (22) iz Podgorice, Crna gora. Pjevala je pjesme 'Daj ne pitaj', koju inače izvodi Viktorija te 'Ti možeš sve' Marije Šerifović (35).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Krstinja se već pojavila u nekoliko sezona ovoga showa, međutim, nije ostvarila značajan uspjeh pa se ponovno vratila. Otkako je stala na Grand scenu, pažnju je, osim izvanrednog pjevanja, privukao i njezin izgled. Naime, već prije su je članovi žirija prozivali zbog viška kilograma. 

I ovoga puta njezin izgled bio je u prvom planu.

- Krstinja, je l' ti znaš da u prvom dvoboju, znam da je ovo odvratno, bezobrazno i nije pristojno, ali ti govorim strašno veliku istinu, da će te pjevačica koja pjeva 70 posto lošije, a izgleda pristojnije za širu populaciju, izbaciti? - rekla joj je Marija, a Krstinja je imala spreman odgovor. 

- Ja sam svjesna, ali bih voljela transformirati se kroz ovo natjecanje - rekla je. U raspravu o kilogramima uključila se i Jelena Karleuša (41), koja joj je rekla da bi dosad već smršavila da joj je zaista stalo do toga.

- Mislim da je sramota da lijepa, mlada i talentirana djevojka kao ti ima ovoliki višak kilograma. To je nekulturno. Kad bih te uzela ti bi mjesečno gubila deset kilograma i do lipnja bila predobra riba - rekla joj je Karleuša. U backstageu je bio Krstinjin otac koji je kuhar, a i on se složio s Jelenom te rekao kako joj je cijela obitelj podrška, ali ona nije ustrajna i ne trudi se smršaviti.

Krstinja je dobila pet od sedam glasova žirija, a mentor u narednim krugovima će joj biti Marija Šerifović. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 36

  • gnojna družina 05.12.2019.

    Sramota je sto cura ima visak kila ali nije sramota varati muza sa kojim dijete jedino imas.. koji je to mentalni sklop kad se ona ponasa koda ga nikad nije prevarila i koda se ne rastaju

  • 05.12.2019.

    to je show business, pogledajte poznatu grupu Heart iz 80tih, pjevacica se u nijednom kadru nijednog spota ne vidi cijela samo glava do prsa iako nije bila ni blizu debela kao ova

  • Popy_1 05.12.2019.

    Pazi jeco...ova ce te pojest! Haha dobro joj je rekla!

Komentiraj...
Vidi sve komentare