To je to što me zanima!

Karleuša otkazala sve koncerte: 'To je najbolje za moju publiku'

Željna sam velikih koncerata, putovanja, one stare planete Zemlje koja se, nažalost, vrti ka novoj etapi ljudske povijesti i čovječanstva, kaže Jelena, koja je svojevoljno otkazala nastupe
Vidi originalni članak

Pjevačica Jelena Karleuša (41) još jednom ove godine morala je odgoditi sve koncerte koje je bila zakazala po regiji. Najprije je u ožujku otkazala koncerte za narednih nekoliko mjeseci, a potom je, kad se naslutio kraj pandemiji zakazala nove, no ni njih neće biti.

POGLEDAJTE VIDEO: Jelena je prije 25 godina izdala prvi album

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jelena je shvatila da je zdravlje sad prioritet.

- Dragi moji, unatoč golemom interesu i uveliko rasprodanim koncertima, odlučila sam da je ipak najbolje za moju publiku i mene da odložim sve zakazane termine do trenutka kad svi budemo mogli sigurno uživati u mojim pjesmama i najboljem provodu. Vjerujem da će to biti vrlo brzo - napisala je Jelena. 

Karleuša ne skriva koliko voli svoje obožavatelje te nastupe. Za svaki koncert ima pomno smišljenu koreografiju i stajling. 

- Na krpe sam potrošila milijune i nije mi žao. Da sam imala više, potrošila bih više. Moda je moja strast paralelno s glazbom. Smatram da ću u budućnosti imati vrlo ozbiljnu karijeru u tome - rekla je pjevačica za srpski magazin Story. 

Iako je svojevoljno otkazala koncerte, Jelena priželjkuje da će ih ipak održati u budućnosti. 

- Željna sam velikih koncerata, putovanja, one stare planete Zemlje koja se, nažalost, vrti ka novoj etapi ljudske povijesti i čovječanstva. Osjećam kao da smo na pragu novog poretka u svakom smislu, a mislila sam da se te sumnje neće obistiniti za mog života - zaključuje Jelena. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare