Obavijesti

Show

Komentari 0

Karleuša otkazala sve koncerte: 'To je najbolje za moju publiku'

Karleuša otkazala sve koncerte: 'To je najbolje za moju publiku'
6

Željna sam velikih koncerata, putovanja, one stare planete Zemlje koja se, nažalost, vrti ka novoj etapi ljudske povijesti i čovječanstva, kaže Jelena, koja je svojevoljno otkazala nastupe

VIDEO

Pjevačica Jelena Karleuša (41) još jednom ove godine morala je odgoditi sve koncerte koje je bila zakazala po regiji. Najprije je u ožujku otkazala koncerte za narednih nekoliko mjeseci, a potom je, kad se naslutio kraj pandemiji zakazala nove, no ni njih neće biti.

POGLEDAJTE VIDEO: Jelena je prije 25 godina izdala prvi album

Pokretanje videa...

01:36

Jelena je shvatila da je zdravlje sad prioritet.

- Dragi moji, unatoč golemom interesu i uveliko rasprodanim koncertima, odlučila sam da je ipak najbolje za moju publiku i mene da odložim sve zakazane termine do trenutka kad svi budemo mogli sigurno uživati u mojim pjesmama i najboljem provodu. Vjerujem da će to biti vrlo brzo - napisala je Jelena. 

Karleuša ne skriva koliko voli svoje obožavatelje te nastupe. Za svaki koncert ima pomno smišljenu koreografiju i stajling. 

- Na krpe sam potrošila milijune i nije mi žao. Da sam imala više, potrošila bih više. Moda je moja strast paralelno s glazbom. Smatram da ću u budućnosti imati vrlo ozbiljnu karijeru u tome - rekla je pjevačica za srpski magazin Story. 

Iako je svojevoljno otkazala koncerte, Jelena priželjkuje da će ih ipak održati u budućnosti. 

- Željna sam velikih koncerata, putovanja, one stare planete Zemlje koja se, nažalost, vrti ka novoj etapi ljudske povijesti i čovječanstva. Osjećam kao da smo na pragu novog poretka u svakom smislu, a mislila sam da se te sumnje neće obistiniti za mog života - zaključuje Jelena. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu