To je to što me zanima!

Karleuša popljuvala popularnu pjevačicu: 'Rasprodani koncerti za te sra*ke su mi enigma...'

Srpska pjevačica Jelena Karleuša je na društvenim mrežama napisala kako je jedna njezina kolegica 'nekarizmatična dosadnjakovićka' koja ima 'sjajne hulahopke i idiotsku frizuru'
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (45) rado podijeli svoje mišljenje o domaćim i stranim kolegama, a sada se obrušila na američku pjevačicu Taylor Swift (33). 

NE ZANIMAJU JE 'HEJTERI' Karleuša opet zbunila fanove, na Instagramu drugačija nego uživo: 'Meni fotošop ne treba'

- Mislim li samo ja da je Taylor Swift nekarizmatična dosadnjakovićka s nepamtljivim pjesmicama, sjajnim hulahopkama i idiotskom frizurom - započela je kontroverzna Karleuša. 

- Žena bez originalnog pečata, koja ni po čemu ne pomiče granice, nema ideologiju, originalan stil, viziju. Globalna histerija, rasprodani koncerti i milijarde pregleda za te sra*ke meni su enigma. Šta se dešava s publikom koja pada na mrtva puhala od izvođača bez karizme i mega hitova? Možda je to neka nova fora. Ne znam... a ni kod nas nije drukčije - poručila je pjevačica. 

Prisjetimo se, Taylor trenutno ruši rekorde svjetskom turnejom 'The Eras', zbog koje je postala milijarderka. Karleušu pak čeka novogodišnji nastup u crnogorskom noćnom klubu. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Saraje! 21.03.2024.

    "Karleušu pak čeka novogodišnji nastup u crnogorskom noćnom klubu."KATARINA RREŠILA

  • STorm5 11.12.2023.

    Na stranu Karleuša i njena glazba (ne zanima me uopće) ali rekla je brutalnu istinu. T. Swift ima totalno nepamtljive pjesme i doslovno sve su iste.

  • reponja891 11.12.2023.

    Nista da vas ne brine JK ima dozivotnu garancinu na svoje dodatke 😝😝ona nikad ne stari al glas samo sto je izgubila skupa s mozgom na svome rodjenju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare