To je to što me zanima!

Karleuša posjetila Vranješa u Ateni? Bili u romantičnoj šetnji

Na internetu su procurile snimke Vranješa i Karleuše iz Atene gdje je on prije igrao nogomet. Pratitelji tvrde da stvari nisu zapravo onakve kakvima ih Jelena predstavlja
Vidi originalni članak

Porno skandal ne trese samo Srbiju već i cijelu regiju. Mnogi prate pomutnju koju su na društvenim mrežama napravili Jelena Karleuša (40) i nogometaš Ognjen Vranješ (29). Osim što su društvene mreže prepune golišavih fotografija koje je Ognjen plasirao u medije, a na kojima je navodno Jelena, pjevačica je nogometašu uzvratila udarac. Na društvenoj mreži objavila je golu fotografiju na kojoj je navodno Vranješ, a sada se uključila i 'treća strana'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na internetu su procurile snimke Vranješa i Karleuše iz Atene. Pratitelji tvrde da stvari nisu onakve kakvima ih Jelena predstavlja jer se na videima jasno primijeti da njih dvoje šeću Grčkom, gdje je donedavno Vranješ igrao nogomet. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Inače, korisnicima društvenih mreža ovaj skandal je predmet zafrkancije. Budući da je Jelena rekla kako na golišavim fotografijama nije ona, već ju je netko fotošopirao, mnogi su se šalili na tu situaciju. Nastalo je mnogo 'meme-ova' i fora u posljednjih nekoliko dana na njihov račun. 

Inače, Ognjenu seks afere nisu strane. Suprugu Danijelu, s kojom ima dijete, varao je s pjevačicom Katarinom Grujić (26). Jednom prilikom su se i srele na aerodromu u Ateni, kada je Katarina krenula posjetiti Ognjena, a Danijela tada još nije otišla u Bosnu i Hercegovinu. 

SLUČAJNOST ILI NEŠTO DRUGO: Zaručnik popularne pjevačice izgleda identično kao njezin otac!

Idi na 24sata

Komentari 78

  • 16.01.2019.

    Ovo budala vidi da je namjestena glava Karleuse!!Amaterski odradjeno!!Glava seta kao da nije vezana za tijelo i kao da je snimano nokiom 32/10..

  • Zoran Subotić 15.01.2019.

    I nas srbe boli k... za JK

  • Showplay 15.01.2019.

    Hocemo jos jedan recept za tiramisu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare