To je to što me zanima!

Karleuša prijeti, Vranješ tuži: 'Crve mali, ne možeš mi ništa'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prvo ročište povodom ove prijave zakazano je već za početak travnja, pa nema sumnje da će ubrzo uslijediti i susret navodno bivših ljubavnika...
Vidi originalni članak

Jelena Karleuša (40) i Ognjen Vranješ (29) će se uskoro sukobiti na sudu zbog tužbe koju je nogometaš podnio protiv pjevačice za povredu ugleda i časti, ekskluzivno saznaje Kurir.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

SRPSKI MEDIJI PIŠU Vranješ prijeti: Objavit će još eksplicitnije fotke i video Dare?

Prvo ročište povodom ove prijave zakazano je već za početak travnja, pa nema sumnje da će ubrzo uslijediti i susret navodno bivših ljubavnika. Ognjen je već početkom veljače protiv Jelene podnio dvije tužbe i kaznenu prijavu Višem javnom tužiteljstvu zbog postojanja sumnje za ugrožavanje njegove sigurnosti.

Nogometaš je u privatnoj kaznenoj tužbi podnijetoj Prvom osnovnom sudu u Beogradu naveo da ga je pjevačica 14. siječnja uvrijedila preko društvene mreže Facebook tako što je objavila priopćenje u kojem je navela:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ti, crve mali, nećeš fudbal zaigrati više nikad nigdje ni u jednom klubu, niti za reprezentaciju. U Bosni znaju da si šizofrena budaletina i nikome ne trebaš. Svi te preziru jer si fašističko-rasističko go*no. Ti, crve bolesni, možeš da montiraš slike i snimke i šta god ti padne na pamet, možeš da rodiš snimak kako ti golom guzicom sjedim na njušci, možeš da smisliš šta god hoćeš – ne možeš mi ugroziti ni brak ni porodicu, a tako si silno, crve, to želio. Žalim tvoju ženu i tvoje dijete, crve. Ali kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sad sve zlo vratiti tvojoj. Bježite! Iselite se, crve. Brzo”.

Istom sudu Vranješ je podnio i tužbu za naknadu nematerijalne štete, a vrijednost spora je dva milijuna dinara (oko 125 tisuća kuna). 

TEŠKO IM JE ODOLJETI: Žene rođene u znaku Škorpiona su mamac za muškarce, ali ovaj znak ih premašuje

Idi na 24sata

Komentari 21

  • kung fu panda 26.03.2019.

    Dok su zaljubljeni :kuco,mače, pile,ždrijebe,a kad ljubav pukne životinje odrastu

  • 26.03.2019.

    Ah ti srbi i balije sta vise reci

  • dal 26.03.2019.

    Eh...vidio sam ovu na slikama, bez šminke. Možda sam ja izbirljiv...ali, brate...morao si je vidit ujutro, i to ''natašte'', onakvu kakva jest zaista. Pa te ja pitam: kog vraga nisi odmah to prvo jutro uteko glavom bez obzira..?? Ne razumin se u muške, ali mi se ovako, ka marginalcu i laiku čini da ni ti nisi bog-za-što, ali opet...Pa jesi je ti vidio uopće bez šminke?? Ako ti ni to nije bilo dosta za uteć, aj ti brale hitno vidit dioptriju....

Komentiraj...
Vidi sve komentare