Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
21 komentara

Karleuša prijeti, Vranješ tuži: 'Crve mali, ne možeš mi ništa'

Prvo ročište povodom ove prijave zakazano je već za početak travnja, pa nema sumnje da će ubrzo uslijediti i susret navodno bivših ljubavnika...

Video: 24sata Video
21 komentara

Jelena Karleuša (40) i Ognjen Vranješ (29) će se uskoro sukobiti na sudu zbog tužbe koju je nogometaš podnio protiv pjevačice za povredu ugleda i časti, ekskluzivno saznaje Kurir.

POGLEDAJTE VIDEO:

SRPSKI MEDIJI PIŠU Vranješ prijeti: Objavit će još eksplicitnije fotke i video Dare?

Prvo ročište povodom ove prijave zakazano je već za početak travnja, pa nema sumnje da će ubrzo uslijediti i susret navodno bivših ljubavnika. Ognjen je već početkom veljače protiv Jelene podnio dvije tužbe i kaznenu prijavu Višem javnom tužiteljstvu zbog postojanja sumnje za ugrožavanje njegove sigurnosti.

Foto: Instagram/kolaž

Nogometaš je u privatnoj kaznenoj tužbi podnijetoj Prvom osnovnom sudu u Beogradu naveo da ga je pjevačica 14. siječnja uvrijedila preko društvene mreže Facebook tako što je objavila priopćenje u kojem je navela:

Ti, crve mali, nećeš fudbal zaigrati više nikad nigdje ni u jednom klubu, niti za reprezentaciju. U Bosni znaju da si šizofrena budaletina i nikome ne trebaš. Svi te preziru jer si fašističko-rasističko go*no. Ti, crve bolesni, možeš da montiraš slike i snimke i šta god ti padne na pamet, možeš da rodiš snimak kako ti golom guzicom sjedim na njušci, možeš da smisliš šta god hoćeš – ne možeš mi ugroziti ni brak ni porodicu, a tako si silno, crve, to želio. Žalim tvoju ženu i tvoje dijete, crve. Ali kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sad sve zlo vratiti tvojoj. Bježite! Iselite se, crve. Brzo”.

Foto: Instagram

Istom sudu Vranješ je podnio i tužbu za naknadu nematerijalne štete, a vrijednost spora je dva milijuna dinara (oko 125 tisuća kuna). 

TEŠKO IM JE ODOLJETI: Žene rođene u znaku Škorpiona su mamac za muškarce, ali ovaj znak ih premašuje

Naši partneri pišu
Message