To je to što me zanima!

Karleuša se skinula do kraja, a onda obukla mini štrikani badić

Pjevačica je podijelila fotografiju u kojoj samo rukama prekriva grudi. Reakcije njezinih pratitelja su podijeljene. Nekima je divna, drugima je tako nešto neukusno
Vidi originalni članak

Samoproglašena 'kraljica Srbije' Jelena Karleuša (42) na svojim društvenim mrežama opet testira granice sa svojim golišavim fotografijama.

POGLEDAJ VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prva fotografija kojom je šokirala ovaj tjedan prikazuje ju u profilu i u potpunosti golu. Jedino što ima na sebi je šminka, a obilne grudi djelomično je prekrila rukama. U opisu je napisala samo riječ 'Ona'.

- 'Brutalno dobra'; 'Molim te spusti ruke'; 'Boginja' - neki su od pozitivnih komentara.

Ipak, nisu svi oduševljeni takvim fotografijama koje ne ostavljaju ništa mašti. Netko se požalio da se 'previše vidi', a jedan pratitelj rekao je kako 'to nije lijepo'.

- Zar je ovo normalno za jednu majku - zgroženo je napisala jedna pratiteljica, a još je jedna osoba dodala kako 'ovdje ima i male djece'.

FOTKALI JE PRED SUDOM Karleuša 'poludjela' i pokazala srednji prst: Prelistaj bonton...

Takvi hejterski komentari Karleušu nisu uopće dotakli, pa je na sljedeće tri objave osvanula u malenom dvodijelnom kupaćem kostimu, koji jedva da je išta uspio sakriti.

- 'Legendo volim te'; 'Nema dalje od ovoga'; 'Tigrica' - oduševili su se njezini obožavatelji.

- Ženo, možeš uzimati pare za ovo, a ti postavljaš sve za džabe - komentirao je netko i dodao tužne emotikone.

Na gornjem dijelu njezina kupaćeg kostima ispleteni su uzorci bijelog cvijeta i lista kanabisa, na što je Jelena skrenula pozornost opisom fotografije. Gaćice pak imaju dugu s prednje i srce sa stražnje strane.

- Mala gori k'o marijuana - napisala je Jelena.

Većina se složila da Karleuša 'gori', a netko joj je napisao kako je 'zanosna i neodoljiva'.

- Baba daj se skuliraj - kritizirao je ipak netko od fanova.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • mexpert 21.06.2021.

    koji neukus....

  • Janka Puszta 19.06.2021.

    A stvarno ste Balkanci kaj nisu golu deklu vidli. Ona ima svoje razloge zakaj to dela, vjerojatno financijske prirode jer ju puno ljudi prati po mrežama, a vjerojatno je to i ego, mora dekla biti v centru pažnje stalno. A vi kaj ju pljujete pa kaj ne pratite nekog drugog. Meni je v redu, plastična ili ne svejedno mi je, nikad ju ne bum upoznal i boli me levo jajce za nju. Nek uživa

  • adlla 19.06.2021.

    Morat ce stavljat hladne obloge jer plastika se topi na vrucini

Komentiraj...
Vidi sve komentare