To je to što me zanima!

Karleuša: 'Sve se pretvorilo u cirkus i lešinarenje po dobrom starom srpskom običaju...'

Pjevačica je objavila fotografiju s pokojnom majkom, Divnom Karleušom. Na dan incidenta, Jelena je prvo otišla na majčin grob pa se vratila u obiteljsku kuću, nakon što je Duško dobio zabranu prilaska od 48 sati
Vidi originalni članak

Pjevačica Jelena Karleuša (43), na pravoslavni Božić je prijavila supruga Dušana Tošića (36) policiji zbog obiteljskog nasilja. Duško je priveden u policijsku postaju te je dobio zabranu prilaska pjevačici u trajanju od 48 sati. Jelena nije htjela otići u postaju i dati izjavu, a danas je na društvenim mrežama napisala što misli o obiteljskoj drami.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Zamolit ću medije da prekinu s maltretiranjem moje obitelji i mene. Sve se pretvorilo u cirkus i lešinarenje po dobrom starom srpskom običaju. Dosta je bilo na Božić - započela je pjevačica.

SLAVLJE JE STALO Nakon što ju je Duško udario na pravoslavni Božić, Karleuša je bacila božićne dekoracije iz kuće

Pjevačica je nakon drame navodno izbacila božićne dekoracije iz kuće, pisao je ranije danas Kurir. - I stvarno nije u redu da mi kopate po kontejneru ispred kuće! Da li je moguće da vadite smeće iz kontejnera!? To su kutije novogodišnji poklona i ostaci hrane! Ne znam što očekujete da nađete - napisala je Jelena. Ranije je objavila fotografiju sebe i pokojne mame Divne Karleuše, koja je pjevačici bila neizmjerna podrška.  Podsjetimo, Duško je negirao optužbe o nasilnom ponašanju.

- Nisam udario Jelenu, nisam je ni pipnuo, jedino je istina da smo se raspravljali. Dugo smo u braku, ja sam posvećen suprug i otac. Najteže mi pada to što sam, umjesto sa djecom i da kod kuće provodim praznik, u policijskoj postaji zbog prijave supruge. Ja sam šokiran zbog optužbi, ne mogu to shvatiti - rekao je Tošić na ispitivanju.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • daleko najjaci 08.01.2022.

    Pazi,kopaju joj po kontenjeru,vade ono sto je bacila nebi li nasli nesto zanimljivo o cem ce pisati..Bizarno. Sramota za onog tko se s tim bavi,tko je poslan po tom zadatku..

  • dnelst 08.01.2022.

    Nisi bolje ni zaradila...jer i ti prozivas sve i svakoga i uvijek svakom loncu poklopac...karma is a bitch draga Jeco...

  • jack_daniels_1 08.01.2022.

    Kako bi Srbi rekli: pocepo bi je ko poziv za vojsku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare