To je to što me zanima!

Karleuša to želi grubo: Hajde počupaj me kako valja, jače...

Pjevačica je motivirala Ognjena Amidžića da je počupa kako bi ona bolje odglumila zatvorenicu koju on ispituje. Rekla je da bolje glumi ako je situacija realnija...
Vidi originalni članak

Voditelj Ami G showa sudjeluje u snimanju Jelenina novog spota. Ognjen Amidžić u spotu je policajac koji ispituje pjevačicu i čupa je za kosu kako bi mu rekla što želi čuti.  

- Počupaj me kako valja, onako, pošteno! Bolje glumim kad mi je osjećaj stvaran - rekla je Jelena Karleuša (33) Ognjenu na što joj je on odgovorio da će vidjeti kako će glumiti kad joj spusti glavu na stol. 

Pjevačica se u objavljenom videu cijelo vrijeme smije i ne može se koncentrirati na 'zadatak'. Cijeli spot još nije objavljen, ovo je tek najavni video. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • krlle 14.06.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • InesAndrejek 13.06.2012.

    Hmmm... Malčice ste pobrkali lončiće! Ovo nije teaser za snimanje novog Jecinog spota nego najava za gostovanje u emisiji Ami G show koja je emitirana u ponedjeljak 11.06. s ciljem promocije njezinog novog albuma "Diva".

  • NikolinaRicko 13.06.2012.

    Pravo muško!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare