To je to što me zanima!

Karleušu nije briga za priče: Nosi haljinu Duškove ljubavnice

Čim je ušla u studio 'Zvezda Granda', Karleuša se fotografirala u haljini te fotografiju objavila na Instagramu i označila Duškovu navodnu ljubavnicu Sofiju koja se nije odrekla reakcije pa je s uzvratila komentarom
Vidi originalni članak

Jelena Karleuša (40) navodno nema problema surađivati sa suparnicama odnosno ženama koje su povezane s njezinim suprugom Duškom Tošićem (34), a to potvrđuje njezin pothvat sklapanja poslovnog dogovora sa Sofijom Milošević (29) koju su mediji povezivali sa srpskim nogometašem, prenosi Kurir.

Dokaz dobrom odnosu između pjevačice i manekenke je haljina koju je u srijedu Jelena obukla za snimanju 'Zvezda Granda', a potpisuje ju upravo Sofija. 

Karleuša je na sve to, kao i na navodni pornoskandal, reagirala demantiranjem, a Sofiju je počela pratiti i na Instagram profilu.

Jelenin plan odavno je bio surađivati s manekenkom, a njih dvije trebale su snimiti zajednički editorijal za jedan magazin. Međutim, zbog smrti Jelenine majke Divne sve je bilo odgođeno.

Čim je ušla u studio 'Zvezda Granda', Karleuša se fotografirala u haljini te fotografiju objavila na Instagramu i označila Duškovu navodnu ljubavnicu Sofiju koja nije ignorirala Jelenu, pa joj je uzvratila komentarom.

- Prelijepa! - napisala je manekenka.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 28.04.2019.

    Ee Dusko Duško...s konja na magarca...

  • Judita👥 28.04.2019.

    Ma koja ljubavnica?halo, nemaju svi loverboye i obrnuto 😊

  • scythe 28.04.2019.

    Pohvalno je što svaki dan objavite barem jedan članak za jugonostalgičare, ljevičarske unioniste što cvile za Balkansim integracijama i srpsku dijasporu u Hrvatskoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare