Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
17 komentara

Karleušu nije briga za priče: Nosi haljinu Duškove ljubavnice

Čim je ušla u studio 'Zvezda Granda', Karleuša se fotografirala u haljini te fotografiju objavila na Instagramu i označila Duškovu navodnu ljubavnicu Sofiju koja se nije odrekla reakcije pa je s uzvratila komentarom

Foto: Instagram
17 komentara

Jelena Karleuša (40) navodno nema problema surađivati sa suparnicama odnosno ženama koje su povezane s njezinim suprugom Duškom Tošićem (34), a to potvrđuje njezin pothvat sklapanja poslovnog dogovora sa Sofijom Milošević (29) koju su mediji povezivali sa srpskim nogometašem, prenosi Kurir.

Foto: Instagram

Dokaz dobrom odnosu između pjevačice i manekenke je haljina koju je u srijedu Jelena obukla za snimanju 'Zvezda Granda', a potpisuje ju upravo Sofija. 

Karleuša je na sve to, kao i na navodni pornoskandal, reagirala demantiranjem, a Sofiju je počela pratiti i na Instagram profilu.

Foto: Privatni albumI

Jelenin plan odavno je bio surađivati s manekenkom, a njih dvije trebale su snimiti zajednički editorijal za jedan magazin. Međutim, zbog smrti Jelenine majke Divne sve je bilo odgođeno.

Foto: Instagram

Čim je ušla u studio 'Zvezda Granda', Karleuša se fotografirala u haljini te fotografiju objavila na Instagramu i označila Duškovu navodnu ljubavnicu Sofiju koja nije ignorirala Jelenu, pa joj je uzvratila komentarom.

Foto: Instagram

- Prelijepa! - napisala je manekenka.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Naši partneri pišu
Message