To je to što me zanima!

Karmela Vukov-Colić objavila je fotku iz mladosti: 'Vremena u kojima smo bili ludo hrabri...'

Karmela je čak tri desetljeća radila na HRTU, a 2019. godine napustila je svoje radno mjesto. Danas je direktorica u sektoru turizma
Vidi originalni članak

Bivša TV voditeljica Karmela Vukov Colić (55) prisjetila se emisije koju je vodila 1991. godine, a na svojim društvenim mrežama podijelila je i fotografiju s tadašnjim kolegom. 

PONOSNI RODITELJI Udala se kći Karmele Vukov Colić! Svadbu nije propustio ni mladenkin otac: Eto suza u oku

- Šalje mi dragi prijatelj link na - ne znam kad emitiranu - emisiju o domoljubnim skladbama. Onu koja govori o vremenima ponosa i slave. Vremenima u kojima smo bili mladi, prelijepi i odvažni. Ludo hrabri. Ako niste, pogledajte je. Pjesme i tako znate napamet. (PS. Dragi podmorničaru, naše vrijeme, naše minute) - napisala je Karmela u opis objave. 

Svojom novom objavom oduševila je brojne pratitelje.

PLJUŠTE ČESTITKE Karmela Vukov Colić podijelila sretne vijesti: 'Budi najsretnija!'

Inače, Karmela Vukov-Colić napustila je radno mjesto na HRT-u 2019. godine, nakon čak tri desetljeća, što je bila velika promjena. Nakon toga se zaposlila na katoličkoj televiziji Laudato, da bi kasnije postala direktorica u sektoru turizma.

U travnju 2022. godine radi na mjestu direktorice Turističke zajednice grada Dugo Selo.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • zpetak 04.04.2024.

    Heh, Turistička zajednica Najdužeg sela, dobro se uglavila kao direktorica ali najveće selo je ipak Virje, tako da ovo i nije vijest, Virje bi to bilo top of the pops?!

  • D.Vader_43 04.04.2024.

    koja pamet kad dopustiš da ti tomo kockar napravi dite i zamjeni te sa mladom Tihanom, ona je još veći slučaj što je sa njim

  • 04.04.2024.

    Top!

Komentiraj...
Vidi sve komentare