To je to što me zanima!

Karmela Vukov Colić želi biti mršava kao Angelina

Tri para bore se za finale emisije “Zvijezde pjevaju”. Karmeli Vukov -Colić žao je što show ne traje dulje jer je skinula dosta kilograma
Vidi originalni članak

Druga sezona velikog HRT-ova showa “Zvijezde pjevaju” približava se završnici. U subotu će se u polufinalnoj emisiji tri para boriti za svoje mjesto u finalu. Pjevački parovi već sada užurbano vježbaju jer u subotu moraju pjevati po dvije pjesme. Pjevat će hit svoga partnera te žanr koji nisu dosad pjevali. Nikša i Ivana će pjevati njezin hit sa zadnjeg albuma i soul.
Ivana Kindl nedavno je rekla kako je zbog stresa i napora zbog showa izgubila pet kilograma, koje želi čim prije vratiti.
- Ne bih baš rekao da sam i ja smršavio. Vidim po hlačama da sam još u dobroj formi - šalio se Nikša.
Karmela Vukov Colić iz emisije u emisiju je sve mršavija, no ona se ne žali na gubitak kilograma.
- To mi je super. Da mi je još osam tjedana mršavljenja, bila bih presretna. Bila bih kao Angelina Jolie - kaže vesela Karmela, koja radije preskače obrok nego pjevanje.
Ovaj tjedan i Karmela i Đani imaju mnogo obveza pa se nadaju da će stići uvježbati pjesme.
- Ako treba, vježbat ćemo i u ponoć i u 5 ujutro - rekla je Karmela. Ipak, ne gube svi na težini. Nekima se učinilo da je voditeljica Barbara Kolar dobila pokoji kilogram, ali i dalje dobro izgleda. Duško Ćurlić kaže da on sigurno gubi na težini.
- Do finalne emisije za dva tjedna nećete me prepoznati - kroz smijeh je komentirao Duško.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare