To je to što me zanima!

Karolina oduševila Savršenog na spoju, on je povezao u kočiji Zagrebom: 'Cijela je slatka'

Ne bih znala kako objasniti što se između nas dogodilo, ali dogodilo se od prvog trenutka kad smo se pogledali u oči. Ne znam je li to fizika ili kemija, ali je nešto lijepo, zaključila je Karolina
Vidi originalni članak

U trećoj epizodi ljubavnog realityja Gospodin Savršeni u vilu je stiglo je ljubavno pismo namijenjeno jednoj djevojci koju će romantični Toni povesti na cjelodnevni spoj nasamo.

- Pod otvorenim nebom simfonija prvog susreta neka raspiri onaj žar koji sam osjetio kada sam te prvi puta ugledao - stajalo je u pismu, a sretna odabranica bila je – Karolina!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Osvojila me na prvu sa svojim poklonom, iskrenošću i samozatajnošću - priznao je simpatični Splićanin pa Karolinu poveo na razgledavanje Zagreba u kočiji i šetnju gradom, a sve je završilo nježnim plesom i romantično privatnom zabavom za dvoje.

- Kad me Karolina uhvati za ruku i kad šetamo po gradu, to mi je tako prirodno kao da smo suđeni jedno za drugo - kazao je Toni pa nastavio:

- Cijela je jako slatka i mogao bih cijeli dan provesti u njezinom društvu. Karolina se definitivno uklapa u moj život, mogu se zamisliti s njom jednog dana. Ovo mi je sigurno jedan od najljepših spojeva u životu i ostat će zauvijek u mom sjećanju.

OTKRILA PREVIŠE? Zbog Elinih fotki gledatelji su uvjereni da je u vezi s Tonijem iz showa 'Gospodin Savršeni'

Nakon dugog razgovora Toni je osjetio da su simpatije obostrane pa je odlučio Karolini dati ružu kako bi se njihov odnos nastavio razvijati, što je ona vrlo zadovoljno prihvatila.

- Ne bih znala kako objasniti što se između nas dogodilo, ali dogodilo se od prvog trenutka kad smo se pogledali u oči. Ne znam je li to fizika ili kemija, ali je nešto lijepo - zaključila je Karolina.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Cicinakitu3 24.03.2022.

    Zasto su savrseni uvijek nabildanog tijela, a mozak im na kruhu i vodi?

  • Sloboda za MÀRKA FRĀNCIŠKOVIĆA! 23.03.2022.

    HRVATSKI BRANITELJ VEĆ 4 MJESECA U ZATVORU ZBOG IZGOVORENE RIJEČI Marko Francišković rekao je da nije problem smijeniti Plenkovića i smijeniti ovaj režim. Rekao je i "nikakvog nasilja ne smije biti".Sada već praktički služi kaznu iako istraga nije završena - optužuje ga se za poticanje na "napade na tjelesni integritet drugih osoba, članova vlade i zastupnika u Hrvatskom saboru", na tu očitu izmišljotinu dodali su još toga, sve počinje s "nasilno", što je čisto proturječje i 10 sekundi Markovog govora pred cca70 000 svjedoka + više nego toliko YT pregleda s raznih kanala to potvrđuju. Osim što se proganja hrvatski domoljub, književnik i aktivist koji je JEDINI ISTUPIO PROTIV TIRANIJE A DA IMA ODGOVOR I ALTERNATIVU ZA PONUDITI!- progoni se i njegova obitelj, supruga koja je objavljivala njegove videe sad je pridodana na istu optužnicu.Ako netko i dalje misli da postoji nešto kao "nezavisno državno tijelo", neka pusti sve nade, Markov montirani sustavni politički progon pokazuje kako sustav u skladu radi od samog vrha preko DORHA, pa sve do teleoperatera i banaka kao nižih grana istog organizma, da ugasi jedinu alternativu, jedinu nadu i jedinu pravu opoziciju..,

  • Corona u jeku 👹 23.03.2022.

    Ima kocckastu glavu ka erce govac 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare