To je to što me zanima!

Karolina u suzama: Žiri ju je optužio da vara s vremenom

Kandidati su imali dva sata za spravljanje ručka. Posao su odradili solidno, no žiri nije bio zadovoljan. Smatrali su da su natjecatelji mogli malo više upotrijebiti maštu
Vidi originalni članak

Uskrsni tjedan kandidati showa 'Tri, dva, jedan-kuhaj!' nastavljaju spravljanjem jela po vlastitom izboru s namirnicama iz bogate ponude švedskog stola. Tema je uskrsni ručak, na meniju svinjetina ili janjetina, a za ukras - pisanice.

Kandidati su imali dva sata za spravljanje ručka. Iako su posao odradili solidno, žiri nije bio impresioniran. Smatrali su da su natjecatelji mogli malo više upotrijebiti maštu. Kako u spravljanju jela, tako i u ukrašavanju pisanica. Zbog nemara u ovom posljednjem su Ivana, Karolina i Diana zaradile čak i negativne bodove. 

No Karolina je dan završila kao najbolja, ali ipak nije vratila imunitet jer od žirija nije dobila niti jednu desetku. Ali su je zato optužili da vara i da je ukrašavanje svoje pisanice dovršila nakon isteka vremena. Optužbe su Karolinu rasplakale.

Tugu zbog neosvojenih bodova kandidati su utopili u čokoladnim zečevima.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • MamaŽana2 02.04.2015.

    Tomislav je super kandidat i nadam se da će pobijediti,a i Gretić je odličan,za babu je vrijema da ispadne,a i Dijana je strašno antipatična...

  • kemičarka 02.04.2015.

    Ona Vesna mi ide na jetra, naporna je, i misli da zna sve na svijeta, a zapravo nema pojima...

  • jasmina1 02.04.2015.

    Meni je emisija fenomenalna,Špiček je zakon najbolji je !!! Od masteršefa sto puta bolja, toplija je emisija a kod ovih u masteršefu mi je sve hladno od žirija do ambijenta itd. 321 KUHAJ konačno jedna emisija u kojoj ja uživam,bravo!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare