To je to što me zanima!

Kaštelan Ante skratio si muke: 'Sami birate tko će u niži klan'

Kaštelan Ante je pronašao lukav način kako da si olakša svoj nezahvalan zadatak odabira člana višeg klana koji će morati prijeći u niži klan
Vidi originalni članak

Naime, svakom od članova njegova klana, Ante je naredio da na komad platna napiše ime onoga za kojeg smatra da se treba pridružiti kmetovima.

- Napišite svi na neki komad kožice ili nečega već vaše mišljenje o tome tko bi trebao ići u donji klan. Sve će biti anonimno i svoje ćete glasove staviti u ovaj vrč. Pogledat ću vaše prijedloge i na temelju toga lakše ćete odlučiti o tome tko će u niži klan - kazao je Ante.

- Želio sam da svi sudjeluju u odabiru zato što će tako meni biti lakše. Želim se posavjetovat sa svima - objasnio je Ante s čim se nije složila Kristina koja i dalje vjeruje da su se svi urotili ne bi li nju izbacili iz svoje ekipe.

Nije bila daleko od istine, barem kada je riječ o Alenu koji je javno pred svima kazao da želi da upravo ona bude ta koja će napustiti viši klan. Imena ispisana na platnu iznenadila su Antu, a tko će napustiti blagodati višeg klana, doznajte sutra nakon večernjeg filma na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zemunac-veliki 29.09.2016.

    ante je psihicki nestabilna osoba.....sa puno bjesa i gnjeva u sebi

  • gladijator 29.09.2016.

    Na pravite dvije vatre za kazan i čeripnju! - Ma ne, za dva kazana i čeripnju. Dobro, napravite dvije vatre za dva kazana i čeripnju!- Ma ne, tri vatre za dva kazana i čeripnju. U redu, napravite tri vatre za dva kazana i čeripnju! hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare