To je to što me zanima!

Kastratijeva Anđela rodila je curicu: Dobrodošla nam Indiah!

Sinjanka Anđela je u privatnoj zagrebačkoj poliklinici rodila djevojčicu. 'Moja mala princeza je došla', pohvalio se nogometaš Kastrati
Vidi originalni članak

Sinjski model Anđela Šimac (25) i bivši Dinamov nogometaš Lirim Kastrati (22) postali su, kako javljaju, roditelji. Anđela je u privatnoj zagrebačkoj poliklinici rodila djevojčicu. 

- Dobrodošla beba Indiah - pohvalila se Sinjanka i otkrila rijetko ime. Kastrati se raznježio. 

- Moja mala princeza je došla - tepao je bebi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Krajem devetog mjeseca sinjska manekenka je potvrdila šuškanja o svojoj trudnoći i tada je rekla kako ona priželjkuje curicu, a Lirim dečka.

Na svom Instagram profilu je objavila sliku kojom je potvrdila da je u nedjelju, nešto prije ponoći, rodila malenu Indiah. Fotografiju je objavio i Lirim. 

Put do poroda ovoj novopečenoj majci nije bio nimalo lagan. Inače, Lirim i Anđela trenutačno žive u Varšavi, glavnom gradu Poljske u koju pristižu izbjeglice iz ratom pogođene Ukrajine nakon ruske invazije.

Prije nekoliko dana Anđela se na svom Instagram profilu požalila na 'katastrofalno stanje u bolnici u Poljskoj'.

- Nakon isplakanih suza na vlastitu odgovornost napuštam, odnosno bježim iz bolnice. Zahvalna sam poliklinici u Zagrebu koja me odlučila odmah primiti. Nadam se da će netko naučiti na mojim greškama da ne pokuša rodit u 'lijevim' zemljama među kojima je Poljska i zato ovo pišem. I da, Hrvatska iznad svega - napisala je na storyju.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • LOL LOL 28.03.2022.

    Klasična nogometaška priča i domet

  • bosanac1990 28.03.2022.

    tko je otac?

  • nohname 28.03.2022.

    Indiah HAHAHAHAHAHAHAHAAHHA

Komentiraj...
Vidi sve komentare