Show

Komentari 43

Kastratijeva Anđela pred porod pobjegla iz poljske bolnice u Zagreb: 'Uništili su mi venu!'

Kastratijeva Anđela pred porod pobjegla iz poljske bolnice u Zagreb: 'Uništili su mi venu!'

Nakon isplakanih suza na vlastitu odgovornost napuštam, odnosno bježim iz bolnice. Zahvalna sam poliklinici u Zagrebu koji su me odlučili primiti odmah! Nadam se da će netko naučiti na mojim greškama, napisala je potresena trudnica

Influencerica i djevojka bivšeg Dinamovog igrača Lirima Kastratija (23), Anđela Šimac (25) tvrdi da je pobjegla iz privatne bolnice u Poljskoj pred sam porod. Svojim pratiteljima na društvenim mrežama otkrila je sve pojedinosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Sinoć od sreće i veselja do današnjeg putovanja u Hrvatsku. Glavni grad, privatna bolnica, a unutra samo jedna sestra priča engleski. Ta sestra mi tri puta uništi venu na tri mjesta. Četvrti put uspije, ali ruku nakon toga ne osjećam. Žalim se, plačem, ali su bezobrazni prema meni. Šalju glavnog doktora koji ne zna ni riječ engleskog - požalila se Anđela na Instagram Storyju.

- Nakon isplakanih suza na vlastitu odgovornost napuštan, odnosno bježim iz bolnice. Imam sada 10 sati puta jer u avion nažalost više ne mogu, ali samo sam zahvalna poliklinici u Zagrebu koji su me odlučili primiti odmah! Nadam se da će netko naučiti na mojim greškama da ne pokuša rodit u 'lijevim' zemljama među kojima je Poljska i zato ovo pišem. I da, Hrvatska iznad svega - dodala je influencerica.

Inače, Lirim i Anđela trenutačno žive u Varšavi, glavnom gradu Poljske u koju pristižu izbjeglice iz ratom pogođene Ukrajine nakon ruske invazije. Nedavno je donirala svoju odjeću Ukrajincima koji su pobjegli sa samo osnovnim potrepštinama.

- Darujem svoju odjeću veličine XS, S i M izbjeglicama iz Ukrajine koje dolaze ili se već nalaze u Poljskoj. U Varšavi sam i molim Poljake da mi pošalju sve što znaju - napisala je uz objavu.

Najčitaniji članci