To je to što me zanima!

Katarina iz 'Života na vagi' ne staje: 'Dokaz da se sve može'

Bivša natjecateljica showa 'Život na vagi' prije dva mjeseca si je zadala izazov. Cilj joj je bio zakopčati tregerice koje je nosila u osnovnoj školi, a rok joj je bio rođendan, 25. srpnja
Vidi originalni članak

- Ono kada mi moja mama iz ormara izvuče hlače koje sam nosila u 5. ili 6. razredu osnovne skole prije XY godina. Obožavala sam ove hlače i stalno ih nosila. Jučer sam ih probala i sama sebi zadala zadatak da cu ih zakopčati do svojega rođendana koji je 25.7. Znači imam 2 mjeseca, pisala je Katarina Rožanković u svibnju.

Bivša natjecateljica 'Života na vagi' danas je, dva dana prije roka, pokazala rezultat. 

- Izazov riješen! Traperice zakopčane prvi put nakon puno godina. Dokaz da kada si sve posložite u glavi uz trud, disciplinu i upornost, sve se može. Sada novi ciljev i nove želje - pohvalila se Katarina koja, kaže, nije mogla izdržati još dva dana pa je svoj uspjeh odlučila podijeliti sa svojim pratiteljima odmah. 

Katarina se zahvalila na porukama potpose te poručila: 'Samo jako ili nikako'. 

 

 

Obožavatelji su joj čestitali na uspjehu.

- Svaka čast, samo naprijed! - pisali su joj. 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • nina01 26.07.2017.

    Ček, kaj je bila tak debela ko curica? Opako predebela. A i kaj niš nije zrasla? Hlače savršene dužine?!? A i razlika mi se čini kaj da je za drugu fotku samo uvukla trbuh da ih zakopča. Svaka čast na trudu, al ak mulja, mulja samu sebe.

  • Arzancanin 24.07.2017.

    Ne vidim razliku 😱😱😱😱😱😱😱

  • Battler 24.07.2017.

    i ova se puja

Komentiraj...
Vidi sve komentare