To je to što me zanima!

Katarina Radivojević je u vezi s ruskim milijarderom Mihailom

Srpska glumica i jedan od nekad najbogatijih ljudi Rusije upoznali su se i zaljubili u Los Angelesu. Katarina je zbog njega navodno zamrznula jajne stanice
Vidi originalni članak

Katarina Radivojević (37), koju hrvatska publika pamti po ulozi Lorene Hajduk u seriji 'Najbolje godine', već je neko vrijeme u vezi nekada najbogatijim Rusom i velikim kritičarem Vladimira Putina, Mihailom Hodorkovskim.

Kako pišu srpski mediji, lijepa glumica i bogati Rus upoznali su se prije godinu dana u Los Angelesu gdje su i započeli vezu.

- Upoznao ih je Mihailov odvjetnik. Ruski bogataš se zaljubio u Katarinu na prvi pogled. I ona je poludjela za njim i zbog njega je zamrznula jajne stanice jer joj otkucava biološki sat - rekao je izvor blizak glumici i dodaje da Radivojevićeva samo zbog Hodorkovskog ide u Los Angeles.

- Mihail financira Katarinu, on joj plaća put u Ameriku, kao i boravak tamo. Njemu je zabranjen ulazak u Rusiju, pa se viđaju samo u Los Angelesu i Berlinu. Katarina se zaljubila, ali je uplašena zbog romanse s njim, stalno briše poruke, stalno je u nekom strahu. Mihail nema obitelj, ni djecu, što je njoj važno. Hodorovski nema više novca kao što je nekada imao, sve mu je maltene oduzeto - dodaje izvor.

Glumica navode o vezi nije komentirala.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Spectre 30.09.2016.

    Sretno Katice :-)

  • j87 29.09.2016.

    Covjek ima ZENU i CETVERO DJECE!!!!!!!!!gadan ko lopov

  • Gumiberica 29.09.2016.

    Ko je on ,ko je ona

Komentiraj...
Vidi sve komentare