To je to što me zanima!

Kate Beckinsale snimala film u hangaru Croatia Airlinesa: 'Ponosni smo što smo dio toga'

'Canary Black' izmišljena je priča o vrhunskoj operativki CIA-e koju ucjenjuju teroristi da izda vlastitu zemlju kako bi spasila svog otetog muža, a film se od listopada snima u Zagrebu
Vidi originalni članak

Toliko smo oduševljeni što je Kate Beckinsale na našem letu nakon što je završila snimanje filma Canary Black u Hrvatskoj, stoji na službenom Facebook profilu Croatia Airlinesa. Od listopada se film snimao u Zagrebu. U brojnim kadrovima 'Canary Blacka' gledatelji će tako moći vidjeti glavni grad Hrvatske.

Filmska je ekipa odabrala 130 različitih lokacija na kojima će snimati, među njima su i Kamenita vrata, Europski i Cvjetni trg, Tuškanac, Dubravkin put i mnoge druge.

- Drago mi je biti dio nekih scena koje su se odigrale u hangaru Croatia Airlinesa. Ponosni smo što smo dio toga! - pišu iz aviokompanije. 

'Canary Black' izmišljena je priča o vrhunskoj operativki CIA-e koju ucjenjuju teroristi da izda vlastitu zemlju kako bi spasila svog otetog muža, a film se od listopada snima u Zagrebu. Najavljeno je da će trajati oko 50 dana, ali izgleda da su malo produžili.

NAJVEĆI FILMSKI PROJEKT Kamioni i automobili okupirali Trg bana Jelačića, snimali nove scene filma s Kate Beckinsale...

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • vedji777 05.03.2023.

    ha ha ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare