To je to što me zanima!

Kate Hudson (43) razmišlja o četvrtoj bebi: Nisam još gotova

Uvijek sam mislila da ću imati četvero do šestero djece. U jednom trenutku rekla sam kao: 'Možda sam gotova'. I onda sam upoznala Dannyja i zaključila: 'Moram ih roditi zbog njega', ispričala je glumica
Vidi originalni članak

Imam četverogodišnjaka, ali i dijete koje ide na fakultete, rekla je američka glumica Kate Hudson (43), koja navodno razmišlja i o četvrtoj bebi u budućnosti, piše Page Six. Ispričala je za strane medije kako ima djecu cijeli svoj odrasli život, ali kako to ne znači nužno da će ih neće imati još.  

- Ne znam jesam li gotova s tim. Znate, nemam još odgovor na to pitanje - pojasnila je. Hudson je ranije dala naslutiti kako sa zaručnikom Dannyjem Fujikawom razmišlja o još djece, rekavši 2019. da njemu 'treba dječak'. 

- Uvijek sam mislila da ću imati četvero do šestero djece. U jednom trenutku rekla sam kao: 'Možda sam gotova'. I onda sam upoznala Dannyja i zaključila: 'Okej, pa, moram ih roditi zbog njega' - rekla je Kate. Hudson i Fujikawa dobili su kćer Rani Rose u listopadu 2018. i zaručili su se u rujnu 2021. 

S bivšim suprugom Chrisom Robinsonom, s kojim je bila u braku od 2000. do 2007. ima sina Rydera (18), a sa nekadašnjim zaručnikom Mattom Bellamyjem sina Binghama (11).

- Možda ne izgleda tradicionalno to sve na van, ali iznutra se osjećam kao da razvaljujemo. Ta zajednica koju sam stvorila s troje djece i tri različita oca je nevjerojatno jaka i naša - dodaje Hudson. 

POGLEDAJTE VIDEO: Kate je 2018. doznala spol treće bebe

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POGLEDAJTE VIDEO: IVANA KNOLL PJEVA 'BJEŽITE LJUDI'

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare