To je to što me zanima!

Kate i William po prvi puta su pokazali unutrašnjost vikendice

Javili su se putem videolinka i pričali o važnim temama kao što je telefonska linija za podršku mladima, a njihove pratitelje oduševili su porculanski tanjuri i fotografija njihova najstarijeg sina
Vidi originalni članak

Britanska kraljevska obitelj često je na meti kritičara jer se u njihovoj obitelji svako malo događaju incidenti ili se otkriju neki detalji koji se inače taje. Ovoga puta glavni protagonisti priče su princ William (38) i njegova supruga Kate (39), vojvotkinja od Cambridgea.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Otkrili su unutrašnjost svoje vikendice u kojoj provode vrijeme, a koju su dosad skrivali od očiju javnosti. Na društvenim mrežama su objavili video kojim su podizali svijest o telefonskoj liniji za podršku mladima koji se nose s teškim gubicima i problemima u ova teška vremena.

Kate i William bili su ležerni, javili su se iz dnevnog boravka svoje kuće. U pozadini se isticalo nekoliko porculanskih tanjura, obiteljskih fotografija i biljaka. Ipak, fotografija princa Georgea, njihova najstarija sina, koji se osmjehuje oduševila je 2019. njihove pratitelje na društvenim mrežama, kada ju je Kate objavila povodom mališanova šestog rođendana. 

OTKRIO GLASNOGOVORNIK Kraljica Elizabeta II. i princ Filip cijepili su se protiv korone...

- Preslatko je kako njegujete tradiciju, a i radite ono što volite - pisali su im na društvenim mrežama. 

Vikendica pod nazivom Anmer Hall nalazi se u Norfolku u Engleskoj, a Williamu i Kate ju je poklonila kraljica Elizabeta II. (94) nakon što su se vjenčali. Nalazi se u blizini kuće Sandringham, gdje kraljevska obitelj inače zajedno provodi praznike. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • još jemput 25.01.2021.

    U kojoj banci su digli kredit za uređenje i kolka je kamata? Pitam za frenda...

Komentiraj...
Vidi sve komentare