To je to što me zanima!

Kate je pokazala ravan trbuh, a rodila je prije mjesec i pol dana

Kate Middleton prošetala je crvenim tepihom u Londonu na gala večeri udruge Tusk u šljokičastoj uskoj haljini koja je istaknula njezinu savršenu figuru nakon porođaja
Vidi originalni članak

Vojvotkinja od Cambridgea zabljesnula je na gala večeri udruge Tusk u u Londonu, svom prvom svečanom službenom događaju nakon porođaja. Kate Middleton (31) plijenila je poglede na crvenom tepihu u uskoj dugačkoj šljokičastoj haljini dizajnerice Jenny Packham kojom je naglasila vitku liniju i ravan trbuh i to samo mjesec i pol nakon rođenja sina Georgea Alexandera Louisa. Haljinu je platila 57.000 kuna. U točkastoj plavoj haljini iste dizajnerice, koja je istaknula njezin trbuščić nakon poroda, novopečena mama je sa suprugom u srpnju ponosno pokazala sina ispred bolnice.

Kate je kreaciju upotpunila srebrnim štiklama Jimmy Choo, a na dodjelu nagrada stigla je u pratnji supruga Williama (31), koji je pokrovitelj britanske dobrotvorne organizacije koja financira projekte u Africi. Par je sina ostavio na čuvanje Jessie Webb (71), bivšoj dadilji prinčeva Williama i Harryja.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • ana123music 14.09.2013.

    Lijepa je al haljina mi je previše kričava. Pa šta je tu problem, žena nosi steznik. To vam je sad novo u 21 stoljeću (:

  • hell-ica 14.09.2013.

    Pa vjerojatno ima steznik. Iako mi nije baš omiljena ličnost, moram priznati da je ženska prelijepa :)

  • maki87_1 13.09.2013.

    krasna:))

Komentiraj...
Vidi sve komentare