To je to što me zanima!

'Kate je povrijeđena i tužna, ali ne smije odgovoriti Meghan...'

Iako se vojvotkinja od Cambridgea još nije oglasila povodom intervjua koji je dala njezina šogorica, izvori bliski Kate tvrde da ju je on jako povrijedio. Posebno su joj teško pale tvrdnje da ju je rasplakala prije vjenčanja
Vidi originalni članak

Intervju Meghan Markle (39) kod Oprah Winfrey (67) izrazito je povrijedio Kate Middleton (39), tvrde izvori Buckinghamske palače. Vojvotkinju od Cambridgea najteže su pogodile tvrdnje njezine šogorice da ju je rasplakala prije vjenčanja, posebice stoga jer je Kate poznata po tome da uvijek pazi na to da njezini odnosi budu korektni. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kate jako pazi na to kako se odnosi prema ljudima - tvrdi kraljevska stručnjakinja Katie Nicholl te pojašnjava kako je Middleton sve ovo rastužilo, razočaralo i povrijedilo. 

- Nikad nisam čula da se Kate posvađala s nekim u palači. Ona baš pazi na odnose s drugima. Nikad nije htjela da bilo koja nesuglasica nje i Meghan i bude objavljena. Postoji nekoliko verzija priče o tome tko je koga rasplakao pred vjenčanje. Radi se o tome da Kate Middleton nije u poziciji da odgovori - kaže Nicholl.

'Drama' nakon intervjua kojeg su dali Meghan i Harry svojoj prijateljici Oprah nikako da se primiri, a dio o svađi između Meghan i Kate za mnoge je jedan od 'najsočnijih' momenata. 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • eho_ 17.03.2021.

    Maghan je svjesno ušla u brak sa princim i znala je sve što titula koju je dobila sa sobom nosi. Tako da su mi ovaj tralala i njeno jadanje u najmanju ruku smješni..

  • melir 17.03.2021.

    Harry i Meghan nisu prijatelji sa Oprah😂🤣 ona im po godinama moze biti mama pa cak i baka 🤦‍♀️🤷‍♀️ Meghan ju je neposredno pred vjencanje upoznala i pozvala na vjencanje. Paznju na sebe je privukla kad je ulovila princa. Realno, tko je zaynju nesto posebno cuo i znao do te veze?

  • grmalj020 17.03.2021.

    Megan ne bi imala više optužbi na kraljevsku obitelj ni da su je držali u Toweru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare