To je to što me zanima!

Kate Middleton iskreno priznala da želi imati još jedno dijete

Izgleda da im je troje djece premalo jer se vojvotkinja od Cambridgea našalila da se princ William 'brine' oko njezinog druženja s bebama jer zbog toga ona želi još djece
Vidi originalni članak

Ovog tjedna tijekom samostalne turneje u Danskoj, Kate Middleton (40) posjetila je 'Copenhagen Infant Mental Health Project' gdje se susrela s roditeljima i njihovom malom djecom te ispričala kako njen suprug princ William (39) reagira na njenu 'opsesiju' s bebama kada se vrati s putovanja, piše Page Six.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 - Ovakve situacije me potaknu na razmišljanje. William se uvijek brine da ću naići na male bebe jer kada se vratim kući uvijek mu kažem 'Ja bi još jednu bebu' - našalila se vojvotkinja od Cambridgea.

Glasnogovornici iz Kateine i Williamove zaklade, 'Royal Foundation', rekli su da je vojvotkinja planirala ovu turneju kako bi naučila kako Danska, koja je svjetski lider u načinu razvoja sretnog djetinjstva, iskorištava snagu prirode, odnosa i učenja kroz igru u prvih pet godina djetetova života.

Samo nekoliko tjedana prije Kateinog posjeta Danskoj, princ William se našalio o izgledima za još jedno dijete tijekom njihovog posjeta bolnici u Lancashireu.

- Nemojte mojoj ženi više davati ideje - rekao je William dok je medicinska sestra stavljala bebu u Kateino naručje.

ZABRINUTI RODITELJI William i Kate otkrili su koji je najdraži hobi najstarijeg sina Georgea: 'Moramo biti oprezni'

- Nemoj je ponijeti sa sobom - našalio se princ dok je Kate vraćala bebu roditeljima.

Ovo nije prvi put da je Kate priznala da je ovakve situacije potaknu na razmišljanje o još jednom djetetu jer je tijekom posjete Sjevernoj Irskoj 2019. rekla istu stvar dok je u naručju držala 5-mjesečnog dječaka.

- Beba broj četiri? - upitao je tada djetetov otac, na što je Middleton kroz smijeh odgovorila:

- Mislim da bi William bio malo zabrinut - našalila se Kate.

SVESTRANA PRINCEZA Kate Middleton zaigrala ragbi pa na trenutak završila u zraku

Podsjetimo, Kate i William su se upoznali 2001. tijekom studiranja na 'University of St Andrews' gdje su započeli njihovu dugu vezu, a 2011. godine stupili su u brak u kojem su dobili troje djece, princa Georgea (8), princezu Charlotte (6) i princa Louisa (3).

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 24.02.2022.

    Bit će što bude 😙

  • 24.02.2022.

    Pa čudno je u tim uvjetima da nemaju i 10 djece. Kao njemu je puno četvero. Zbog čega molim te????

  • bree77 24.02.2022.

    ovaj njen ko deda prema njoj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare