To je to što me zanima!

Kate Middleton ismijala princa Harryja? Mnogi smatraju da je njezina izjava upućena šogoru

Kate i William su posjetili humanitarnu organizaciju za mentalno zdravlje Open Door. Tijekom posjeta su razgovarali s nekoliko tinejdžera koji se bave raznim aktivnostima u svrhu liječenja mentalnog zdravlja
Vidi originalni članak

Kate Middleton (41) iznenadila je svojom izjavom tijekom prvoga izlaska u javnost s princom Williamom (40) otkako je izašla autobiografija njegovog brata, princa Harryja (38).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kate i William su posjetili humanitarnu organizaciju za mentalno zdravlje Open Door u mjestu Merseyside. Tijekom posjeta su razgovarali s nekoliko tinejdžera koji se bave raznim aktivnostima u svrhu liječenja mentalnog zdravlja, kao na primjer umjetnošću i plesom.

Princeza od Walesa je pitala tinejdžere pomaže li im stvaranje glazbe i sudjelovanje u kreativnim radionicama, prenosi The Sun. Jedan dječak je odgovorio da mu bavljenje glazbom pomaže da izrazi svoje emocije kroz nešto u čemu uživa.

- Producirati glazbu i tako pokazati ono što osjećate bolje je nego boraviti u kliničkim ustanovama - rekao je.

Kate mu je odgovorila, a mnogi su pomislili da je izjava posvećena princu Harryju. 

- Terapije razgovorom ne pomognu baš svima. Važno je održavati kontinuitet - izjavila je Kate i dodala kako danas 'svi govore o mentalnom zdravlju'.

U svojoj autobiografiji 'Rezerva', Harryja u više navrata puta spominje terapiju i čak je nekoliko terapeuta naveo u zahvalama svoje knjige. U knjizi je napisao da je njegov brat William vjerovao da je terapeut Harryju 'ispirao mozak'. Vojvoda od Sussexa tvrdi da je William bio toliko zabrinut oko toga što on dijeli s terapeutom pa je zatražio da on dođe na jedan susret. 

Ranije su William i Kate bili u posjetu jednoj bolnici u Liverpoolu, a dočekali su ih brojni novinari koji su im na gotovo svakom koraku postavljali pitanja.

VELIKA POMAMA Francuski nakladnik Harryjevih memoara morao tiskati novih 130.000 komada: 'Svi je žele'

Predstavnike medija najviše je zanimalo njihovo mišljenje o Harryjevoj knjizi, ali oni su odlučili u potpunosti ignorirati pitanja na tu temu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Beatrixx 23.01.2023.

    Mozes misliti, koja to zena razmislja toliko o kunjadu, ajde daj..

  • gowron 14.01.2023.

    Sele u Split. Da vide kako je živjeti bez titule.

  • 14.01.2023.

    Pa dobro je rekla. Koliko plitak moraš biti da odmah hejtuješ i to povežeš s provokacijom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare