To je to što me zanima!

Kate Middleton organizirat će božićni koncert u palači: Evo kome će ga princeza posvetiti

Princeza je na prošlogodišnjem koncertu odala počast nevjerojatnom radu pojedinaca i organizacija diljem Ujedinjenog Kraljevstva koji su pomogli u borbi protiv pandemije koronavirusa
Vidi originalni članak

Princeza od Walesa Kate Middleton (40) organizirat će za Božić koncert prigodnih božićnih pjesama u Westminsterskoj palači, a njime će odat počast kraljici Elizabeti, prenosi magazin People.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Koncert pod budnom palicom Kate Middleton bit će posvećen vrijednostima koje je Elizabeta podržavala tijekom života i vladavine, 'poput empatije, suosjećanja i podrške drugima'. 

Spojit će tradicionalne i moderne teme, a cijeli događaj snimat će se i emitirat na Badnjak. Na koncertu u Westminsterskoj palači bit će članovi kraljevske obitelji, ali i oni kojima Kate želi iskazati zahvalnost za nesebičan rad u društvu.

Princeza je prošle godine organizirala svoj prvi božićni koncert u Westminsterskoj opatiji. Njime je odala počast nevjerojatnom radu pojedinaca i organizacija diljem Ujedinjenog Kraljevstva koji su pomogli u borbi protiv pandemije koronavirusa.

ZA SVE KRIVE GOLIŠAVE FOTKE Kralj Charles i William psovali su nakon komentara Donalda Trumpa o Kate Middleton...

Tada je princ William (40) čitao iz Lukinog evanđelja, a Kate je imala svoj prvi javni nastup na klaviru.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare