To je to što me zanima!

Kate Middleton zasvirala je klavir uz pratnju Toma Walkera: 'Tako te lijepo slušati kraljice'

Ovo je bez sumnje bilo jedinstveno iskustvo. Kate je apsolutno pokidala, nije lako priključiti se uživo hrpi glazbenika s kojima nikada niste svirali i ona je razvalila, rekao je Walker
Vidi originalni članak

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton (39) nekada je imala strah od javnih nastupa, a sada nastupa na božićnom televizijskom specijalu 'Together at Christmas' pred gomilu ljudi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, Kate je održala koncert sa škotskim kauntautorom, Tomom Walkerom (30). Bila mu je pratnja na klaviru, a za svoj prvi nastup dobila je same pohvale.

- 'Tako te lijepo slušati', 'Kraljice', 'Hvala ti što postojiš', 'Svaka čast', 'Najpametnija glava u obitelji' - pisali su oduševljeno obožavatelji.

 - Ovo je bez sumnje bilo jedinstveno iskustvo. Kate je apsolutno pokidala, nije lako priključiti se uživo hrpi glazbenika s kojima nikada niste svirali i ona je razvalila - komentirao je Walker nakon koncerta te je istaknuo i kako je Kate draga i topla osoba.

STYLISH PRINCEZA Vrijeme stila u crvenom: Kate Middleton obožava moćan ton

Izvori iz kraljevske obitelji kažu kako je sve bila Kateina ideja te kako klavir svira od malih nogu.

- Vojvotkinji je glazba puno značila tijekom lockdowna. Ona prepoznaje moć kojom glazba ujedinjuje ljude, posebice u teškim vremenima. Zbog navedenih razloga, bila je odlučna da želi nastupiti s Tomom - rekao je izvor za People

POGLEDAJTE PARTY TAXI MIX S LUKOM BASIJEM:

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Dagi 66 09.01.2022.

    Hhhhha talentirana???? 🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare